Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pubilles 2015 i Quintos 95

15 . Des, 2014 a les 13:56
per otomas a Ajuntament
3365 reproduccions
Aquest dissabte, el Poliesportiu Municipal va acollir l'elecció de pubilles 2015 i la presentació de Quintos del 95. Un acte que es viu amb emoció al municipi i que serveix d'antesala de la Candelera 2015. Enguany hi va haver un gran nombre de participants. En concret, 24 damisel·les grans i 19 de petites. A més, és clar, dels 47 quintos.
Pel que fa al desenvolupament de l'acte, s'inicià amb el parlament de la regidora de Festes, Eva del Amo. A continuació va ser el moment de les damisel·les i pubilles de la Candelera 2014 que van rebre el DVD amb les millors imatges de la festa elaborat per la Calartv. Després va tenir lloc la presentació dels quintos amb el lliurament de la dessuadora amb l'eslògan Destinació La Candelera 2015, que lluiran per la processó de la Verge. Seguidament va ser el moment de la presentació de damisel·les grans i petites de la Candelera 2015 acompanyades del representant de l'entitat.
I, finalment, va arribar el moment més emotiu del vespre, l'elecció de la pubilla major i infantil de Candelera 2015  i les damisel·les. De les 13 aspirants, va ser  Anna Estrada la que va sortir elegida pubilla per a la propera festa major. "Encara estic tremolant. M'ha fet molta il·lusió ser elegida Pubilla 2015. És un orgull representar el poble per la Candelera. Segur que ens ho passarem molt bé", explica Anna Estrada, Pubilla Candelera 2015.
La 1a damisel.la de la Candelera 2015 és Laura Balfegó i segona, Meritxell Ortega. La Pubilla Infantil elegida és Gemma Gómez. La 1a damisel.la Nerea Lloret i 2a Anna Vilabrú. Després,  la festa va continuar de matinada al poliesportiu amb Festa Monster Energy amb Dany DJ, i Guillermo DJ.respostes a "Pubilles 2015 i Quintos 95"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007