Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Banderes Blaves ja onejen a les cinc platges caleres guardonades

04 . Jul, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1940 reproduccions

En el marc de les Festes de Sant Pere, el passat divendres es va dur a terme la hissada de la Bandera Blava a la platja de l'Alguer, donant així per inaugurada la temporada de bany. A l'acte hi van assistir l'alcalde, la regidora de Medi Ambient i la resta del govern municipal.


L'Alguer juntament amb les platges de Sant Jordi d'Alfama, Pixavaques, cala Forn i cala Calafató són les cinc amb Bandera Blava de la població concedides enguany pel jurat internacional que les atorga. Cal sumar-hi la bandera del Club Nàutic, i els distintius blaus que han rebut el Centre d'Interpretació de la Pesca i el camí de ronda GR-92.


Per complir tots els serveis que requereix Bandera Blava, l'Ajuntament ha invertit gairebé 100.000 euros. La major part, concretament 80.000 euros, s'han destinat al conveni amb Creu Roja, que cobreix la contractació dels socorristes aquàtics i auxiliars, el material de salvament marítim i entre d'altres despeses.


La resta de la inversió s'ha destinat a l'abalisament de les platges, que suposa un cost de 14.000 euros, als lavabos públics de 5.000 euros, i 900 euros que s'han invertit a la nova megafonia mòbil pels socorristes. Així ho explica la regidora de Medi Ambient, Maria Marsal.


«Ja estan preparades les cinc platges de bandera blava i per l'Ajuntament això comporta una sèrie de despeses importants. La més important és el conveni que fem amb Creu Roja que puja vora uns 80.000 euros. A part l'Ajuntament també ha d'abalisar les platges que costa uns 14.000 euros. I a part d'això també ha de posar lavabos a l'Alguer i Pixavaques que puja uns 5000 euros. L'Ajuntament fa un esforç considerable per mantenir els serveis que exigeix bandera blava i que un tipus de turisme ens ho reclama».respostes a "Les Banderes Blaves ja onejen a les cinc platge..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007