Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cristina Escoda Gaseni Pubilla Major de la Candelera 2013

28 . Nov, 2012 a les 09:59 | 00:02:31
per gfigueres a La notícia del dia
2877 reproduccions
El 24 de novembre, al poliesportiu Municipal, va tenir lloc l'elecció de Pubilles i Damisel·les de la Candelera 2013. Un any més Damisel·les i familiars es van concentrar al poliesportiu amb la il·lusió i emoció a flor de pell. L'acte es va encetar amb el parlament del regidor de Festes, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Albert Medrano. Tot seguit, els Quintos de la Candelera 2013, enguany de l'any 1993, van rebre la samarreta de festes. Les Damisel·les de la Candelera 2012 van pujar a l'escenari i van rebre el dvd recopilatori de les festes de l'any passat realitzat per la Calartv.
Després van pujar les Damisel·les del 2013 i entitats a l'escenari per  lliurar-los-hi un obsequi. En aquest moment  les damisel·les van col·locar el seu nom en unes urnes, en el cas de les infantils, i el vot, en el cas de les majors. A continuació va arribar el moment més esperat de la nit, l'elecció de les Pubilles i primeres i segones Damisel·les. Pel que fa a la Pubilla Major, i la primera i segona Damisel·la; la Pubilla i Damisel·les de l'any anterior van anar traient els vots de les sis Damisel·les seleccionades. Recordem que el 16 de novembre i va haver una preselecció realitzada per votacions entre les damisel·les de les properes festes majors. Finalment, Cristina Escoda Gaseni va ser escollida com a Pubilla Major de la Candelera 2013. La Primera Damisel·la és Sílvia Martínez Oller, i la Segona Damisel·la és Mireia Pallarès Borràs. "Hem passat molts de nervis totes. Vull agrair els vots a les meves companyes que són unes grans companyes. Tinc molta il·lusió de cara a la Candelera 2013, espero representar bé al poble" explicà emocionada Cristina Escoda Gaseni Pubilla Major de la Candelera 2013.

La Pubilla Infantil, la Primera, i Segona Damisel·la es van escollir per sorteig com és habitual. La Pubilla Infantil Candelera 2013 és Ainhoa Iglesias Martí, la Primera Damisel·la Infantil és Naira Arias Harinero, i la Segona Damisel·la Infantil, de la Candelera 2013, és Mar Ferré i Martí.

A continuació de l'acte, hi va haver una festa organitzada per les Damisel·les, Pubilles, i Quintos al mateix Poliesportiu.


respostes a "Cristina Escoda Gaseni Pubilla Major de la Cand..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007