Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest dissabte s'escollirà la Pubilla Major, l'Hereu Major i la Pubilla Infantil de la Candelera 2017

25 . Nov, 2016 a les 14:45
per drodriguez a La notícia del dia
1799 reproduccions
Aquest dissabte, a partir de les 18.00 h i al Poliesportiu Municipal Galetet, tindrà lloc l'elecció de les Pubilles i Hereus i la presentació dels Quintos de la Candelera 2017. En concret, enguany es presentaran 15 damisel·les grans i 16 de petites, 48 quintos nascuts l'any 1997, i la gran novetat d'enguany, els hereus infantils que en seran 13. D'aquesta manera es posarà rumb a les Festes Majors del pròxim any.

L'acte s'iniciarà amb el lliurament, a les pubilles i damisel·les de la Candelera 2016, d'una memòria USB amb els reportatges de la passada Festa Major editats per La Cala RTV. Després tindrà lloc la presentació dels Quintos amb el lliurament de la dessuadora amb el número 97 escrit amb els seus noms, que lluiran a la solemne processó en honor a la Verge Candelera del dia 2 de febrer.

Seguidament, serà el moment de la presentació de damisel·les grans i petites de la Candelera 2017 acompanyades del representant de l'entitat. Enguany, de les 15 damisel·les n'hi ha 11 damisel·les que desitgen aspirar a ser la Pubilla Major. Després de presentar a les pubilles també es presentaran els hereus. En resum, s'escollirà la Pubilla Major i la 1a i 2a damisel·la, un Hereu Major, i la Pubilla Infantil i la 1a i 2a damisel·la infantils.

Després a la nit hi haurà festa al mateix recinte a partir de les 2.00 h de la matinada, amb els Djs Alba Roso, Guillermo Argentó i Dani JR. L'entrada anticipada és 8 euros i a taquilla 10 euros.


respostes a "Aquest dissabte s'escollirà la Pubilla Major, l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007