Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 11ª edició de l'aquatló de l'Ametlla de Mar esdevé tot un èxit d'afluència de públic i participacio

17 . Ago, 2011 a les 21:13
per admin a Esports
1901 reproduccions
El passat dissabte 13 d'agost, el Passeig Marítim de L'Ametlla de Mar acollí una nova edició, i ja en van onze, de la tradicional Aquatló; la prova que contempla les disciplines de cursa a peu i natació va tornar a brillar en aquest nou format que ha adquirir des del seu desè aniversari. D'aquesta manera, des de fa dos anys l'Aquatló de L'Ametlla de Mar ha adoptat la modalitat Sprint que contempla la Federació Catalana de Triatló i que es composa de 2.500 metres de cursa a peu, 1.000 metres de natació i 2.500 metres de cursa a peu. L'incomparable marc que ofereix el passeig marítim de L'Ametlla de Mar i la platja de l'Alguer, permetent visualitzar bona part del recorregut de cursa i la totalitat del de natació, afavoreix l'assistència massiva de públic que encoratja de valent el pas dels esportistes.

L'Aquatló s'organitza des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar des de fa onze anys i, en els darrers dos anys, si ha sumat la inestimable col·laboració del Club Esportiu La Cala vinculat a l'organització de diversitat de proves atlètiques. Els
patrocinadors oficials de l'Aquatló d'aquest any són el Càmping l'Ametlla Village i Yesos Hermanos Buera, sl.

Enguany, una cinquantena d'esportistes han pres part de la prova estructurats en les categories Júnior (14-19 anys), Sènior (20-39 anys) i Veterans (+ de 39 anys), i en les respectives modalitats femenina i masculina. Pel que fa la classificació general, els tres millors temps foren per a Didac Marsà Bedós, de Xerta, amb un temps de 35' 07"; Manu Juàrez Roselló, de Tortosa, amb 36' 02" i Víctor
Dobaño Làzaro, del Prat de Llobregat, amb un temps de 36' 12".

Pel que fa la classificació general, els tres millors temps foren per a Didac Marsà Bedós, de Xerta, amb un temps de 35' 07"; Manu Juàrez Roselló, de Tortosa, amb 36' 02" i Víctor Dobaño Làzaro, del Prat de Llobregat, amb un temps de 36' 12".

La classificació en les diferents categories va ser la següent:
  1. Classificació general
  2. Classificació júnior
  3. Classificació sènior
  4. Classificació veterans
Amb l'Aquatló, L'Ametlla de Mar posa fi als esdeveniments esportius programats per als mesos de juliol i agost, quedant convocats altra vegada els esportistes aficionats a l'atletisme per a la propera Cursa 10 Quilòmetres de La Cala organitzada pel Club Esportiu La
Cala i que tindrà lloc el proper 04 de setembre. El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Albert Medrano, que assistí conjuntament amb la Presidenta del Club Esportiu La Cala, Mª Carme Francès Panea, al lliurament de trofeus destacava "la gran aposta que realitza l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar en generar alternatives al tradicional turisme de sol i platja, així com la gran importància que tenen proves com l'Aquatló tant pel coneixement de la població com per la promoció exterior de la mateixa". Aprofitant l'ocasió, el Regidor va voler agrair als patrocinadors Càmping L'Ametlla Village i Yesos Hermanos Buera, la seva
implicació així com l'inestimable col·laboració del Club Esportiu La Cala que, amb l'aportació d'un nombrós grup de voluntaris fa cada any possible l'òptima organització de l'Aquatló de L'Ametlla de Mar.


respostes a "La 11ª edició de l'aquatló de l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 2 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 95
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007