Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dissabte s'escollirà la Pubilla Major de la Candelera 2016

27 . Nov, 2015 a les 14:13
per drodriguez a La notícia del dia
1914 reproduccions
Aquest dissabte, a partir de les 18.30 h i al Poliesportiu Municipal Galetet, es farà la presentació de les Pubilles i Quintos de la Candelera 2016. En concret, enguany es presentaran 23 damisel·les grans i 20 de petites, a més dels 39 quintos nascuts l'any 1996.

D'aquesta manera es posarà rumb a les Festes Majors, que es celebraran de l'1 al 7 de febrer. De fet, la Candelera 2016 tindrà un caràcter especial donat el 125è aniversari de la segregació del municipi.

L'acte s'iniciarà el lliurament, a les pubilles i damisel·les de la Candelera 2015, dels DVD amb les millors imatges de les Festes elaborat per La Cala RTV. Després tindrà lloc la presentació dels Quintos amb el lliurament de la dessuadora amb l'eslògan Aquí, ara i sempre; i amb el número 96 escrit amb els seus noms, que lluiran a la solemne processó del dia 2.

Seguidament, serà el moment de la presentació de damisel·les grans i petites de la Candelera 2016 acompanyades del representant de l'entitat. Les 14 damisel·les que aspiren a Pubilla Major de les Festes posaran el seu nom en una urna reservada per aquesta elecció. La resta de les damisel·les posaran el seu nom en l'urna corresponent, una per les grans i una per les petites.

Les encarregades de descobrir els noms de la Pubilla, 1a Damisel·la i 2a Damisel·la, tant major com infantil, seran les seves homònimes de la Candelera 2015. Les eleccions, que seran a sorts, s'iniciaran amb les pubilles infantils i després amb les pubilles grans.

Recordar que després hi haurà festa al mateix recinte a partir de les 2.00 h de la matinada, amb els Djs Guillermo Argentó i Dani JR. L'entrada anticipada és 6 euros i a taquilla 8.


respostes a "Dissabte s'escollirà la Pubilla Major de la Can..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007