Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Clàudia Caramés pubilla de la Candelera 2014

02 . Des, 2013 a les 15:20 | 00:01:46
per gfigueres a La notícia del dia
2784 reproduccions
La 1a Damisel·la Gran, de la Candelera 2014, Susana Gómez. I la 2a Damisel·la, Laia Asensio. Pel que fa a les pubilles infantils, la Pubilla Infantil de la Candelera 2014, serà Andrea Morales. La 1a Damisel·la, Marina Brull, i la 2a Damisel·la, Chanelle Scales.

Dissabte, 30 de novembre, al poliesportiu municipal, per tercer any consecutiu, va tenir lloc l'elecció de pubilles i quintos de la Candelera 2014. Un event que és antesala de les festes majors de la Candelera i que es viu amb emoció al municipi.
Pel que fa al transcurs de l'acte les damisel·les i pubilles de la Candelera 2013 van rebre un DVD amb les imatges de la festa major que van viure amb intensitat. Després va ser el torn dels quintos. Enguany hi haurà 26 quintos de l'any 94 als quals se'ls va lliurar la dessuadora que lluiran el dia de la processó de la Mare de Déu de la Candelera amb l'eslògan Som Candelera.
I a continuació, després de la presentació d'entitats i pubilles van arribar els moments decisius del vespre. L'elecció de les pubilles i damisel·les de la Candelera 2014. Enguany es va escollir per sorts tant en les infantils com les grans.
Pel que fa a les pubilles infantils, la Pubilla Infantil de la Candelera 2014, serà Andrea Morales (de l'AMPA Llar d'Infants Xerinola). La 1a Damisel·la, Marina Brull (Penya Barcelonista), i la 2a Damisel·la, Chanelle Scales (Cornetes i Tambors).
En els cas de les pubilles grans, la sort va somriure a Clàudia Caramés (Creu Roja) que es convertí en la pubilla de la Candelera 2014. La 1a Damisel·la, de la Candelera 2014, Susana Gómez (Banda de la Cala). I la 2a Damisel·la Laia Asensio (Club Pensionistes de la Casa del Mar).
"Estic molt emocionada, la veritat és que és un grup de noies molt bonic i totes ens ho mereixíem. Intentaré representar el meu poble el millor possible com a Pubilla Major", explicava emocionada Claudia Caramés després de l'acte.
La regidora de Festes, Eva de Lamo, remarcà la rellevància de l'acte que serveix per fer boca de cara a la Candelera 2014. "Es viu amb molta intensitat tant pels protagonistes com pels organitzadors. És una acte emotiu per tot el poble" subratllà de Lamo.
Finalment, la festa continuà  a la matinada, al poliesportiu, amb Festa DJ's amb el DJ Marc Sorolla, DJ Guillermo Argentó,  i DJ Mireia de Gràcia.


respostes a "Clàudia Caramés pubilla de la Candelera 2014"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007