Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova web de l'Ajuntament

24 . Nov, 2014 a les 14:02
per otomas a Ajuntament
2044 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar des d'aquest dilluns compta amb una nova pàgina web totalment operativa. Així si clickem a www.ametllamar.cat/ajuntament trobarem una  nova plana web amb informació actualitzada, reestructurada i amb un accés més fàcil. És a dir, més usable. I és que amb la renovació de la pàgina web s'ha seguit al peu de la lletra les recomanacions del Decàleg de bones pràctiques de la comunicació local 2003 elaborat per la UAB i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.
De fet, Andreu Martí, Alcalde de l'Ametlla de Mar ha explicat que "la motivació de renovar la pàgina web ha estat apropar, informar, encara més, al ciutadà dels serveis que pot oferir l'Ajuntament al ciutadà. A la vegada també estem oberts a suggeriments i propostes".
Una de les principals novetats d'aquesta web és la incorporació de la Seu Electrònica amb les eines de l'AOC ( Administració Oberta de Catalunya). Així, a partir d'ara es podrà presentar factures de forma electrònica i, en breu, s'habilitarà la possibilitat de demanar cita online  a un càrrec electe de l'Ajuntament, o fer una instància genèrica. També es pot consultar el perfil del contractant o la taula d'anuncis i edictes (etauler).
Amb l'actualització dels continguts s'ha augmentat la transparència informativa de la web. I és que els navegants poden consultar informació de tràmits com el pagament dels impostos o el pressupost.
La nova web amplia en aquesta nova versió la vessant 2.0 i es connecta a les xarxes socials (Facebook i Twitter) a més d'adaptar-se al telèfon mòbil i tauletes.


respostes a "Nova web de l'Ajuntament"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 79
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007