Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar presenta la seva nova eina d'administració electrònica

20 . Abr, 2017 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1507 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa la seva nova plataforma d'administració electrònica que permetrà al personal del consistori tramitar tots els expedients a través d'Internet i als ciutadans, realitzar gestions des de casa, telemàticament. La plataforma integra un gestor d'expedients, un registre de documents i un mòdul de signatura electrònica.

D'aquesta manera, el ciutadà no haurà d'apropar-se a les oficines municipals per a realitzar tràmits administratius, sinó que disposarà d'una oficina virtual on podrà dur a terme els tràmits amb la signatura electrònica, i alhora informar-se de l'estat de la seva sol·licitud, des d'un ordinador o des d'un mòbil.

Aquest nou model també significa un canvi molt important en l'organització interna de l'Ajuntament, ja que permet conservar tots els documents ordenats, assignats i digitalitzats en el núvol, facilitant així la connexió entre les diferents àrees i agilitzant la gestió i el treball dels funcionaris. Així també, es veuran reduïdes les cues a les oficines municipals.

L'eina es caracteritza per la seva senzillesa i la facilitat d'ús tant per al funcionari com per al ciutadà. Segons l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, és una eina molt útil per eliminar el paper i controlar en tot moment els expedients. A més, destaca que és una aposta per modernitzar l'administració.

«És un canvi a millor, perquè guanyem en seguretat en l'entrada i sortida dels expedients i per saber en tot moment en quin estat estan. Una cosa és el funcionament intern, però no hem de descartar les millores que suposa als nostres veïns i veïnes que, des de casa, poden fer una sèrie de gestions, de presentació de documentació i seguiment d'expedients», subratlla.

Nombrosos ens arreu de l'Estat espanyol ja han dut a terme aquest procés de modernització , com per exemple el Consell Comarcal del Baix Ebre. El sistema escollit per ambdues institucions està implementat en més de 4.600 ajuntaments. De fet, la nova legislació obliga a realitzar els tràmits de manera digital abans del mes d'octubre del 2018.

Els interessants en realitzar tràmits per Internet ja ho poden fer, accedint a la pàgina web: ametllamar.eadministracio.cat.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar presenta la se..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007