Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obert el termini per les preinscripcions escolars

01 . Abr, 2016 a les 08:53
per gfigueres a La notícia del dia
1506 reproduccions
Des d'aquest dimecres 30 i fins dijous 7 d'abril es pot realitzar la preinscripció per al curs 2016-2017 per demanar l'admissió a l'Escola Sant Jordi, pels alumnes d'educació infantil o primària, i a l'Institut Mare de Déu de la Candelera pels alumnes d'educació secundària.
Es poden preinscriure a primer curs de segon cicle d'educació infantil, és a dir P-3, els infants que compleixen els 3 anys l'any 2016 i els més grans als quals correspon cursar aquest nivell en casos més específics. En el cas del primer curs d'educació primària poden fer-ho els nens que compleixen 6 anys enguany i els d'edat diferent dels qui correspon cursar aquest nivell perquè procedeixen del darrer curs d'educació infantil. I pel que fa al primer curs d'educació secundària obligatòria, els nens que compleixen 12 anys l'any 2016 i els d'edat diferent dels qui correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa.
Des de l'Escola Sant Jordi, la seva directora Fàtima Garcia remarca la importància de dur a terme aquest tràmit en els terminis establerts perquè "si hi ha algun dubte o falta algun document sempre hi ha temps per esmenar-ho". Alhora remarca la importància de fer la preinscripció "pels qui començaran P-3 i pels qui hagin de començar un altre curs de primària per l'any vinent".
Cal recordar que si els pares i mares no poden realitzar la preinscripció presencialment a les oficines dels respectius centres educatius, es pot realitzar per internet fins a les 24 h del 6 d'abril de 2016.
La documentació necessària és original i fotocòpia del llibre de família, DNI de la persona sol·licitant, DNI de l'alumne o alumna si el té, i de la targeta sanitària individual. També cal lliurar el certificat d'empadronament i el carnet de vacunacions.


respostes a "Obert el termini per les preinscripcions escola..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 46
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007