Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

23 . Nov, 2009 a les 14:51
2608 reproduccions
- La regidoria de formació informa que aquest divendres dia 27 de novembre a les 15:30h, hi haurà al telecentre una xerrada sobre la prevenció i protecció de la grip a càrrec de José Luis Bohigas Pla, naturòpata.

- El servei de recaptació municipal informa que el proper dilluns dia 30 de novembre finalitza el període de pagament en via voluntària dels rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urana i rústica, així com els de la recollida d'escombraries de les urbanitzacions i els disseminats. Recordem que l'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres de 9h a 2h del matí i també els dijous de 5h a 8h de la tarda.

- L'AMPA de la Llar d'Infants Xerinola organitza per al diumenge 29 de novembre una jornada lúdica al Pavelló Poliesportiu Galetet per a nens i nenes de 0 a 10 anys. L'Horari serà de 10h a 1h del matí i de 5h a 8h de la tarda. Venta d'entrades anticipades a la Llar d'Infants, al Pavelló Poliesportiu i al Telecentre, i el mateix diumenge al Pavelló Poliesportiu. El preu de les entrades varia des de 3€ fins a 9€.

- El centre d'assistència primària ( CAP) comunica que s'ha iniciat fins el dia 16 de desembre, la campanya de vacunació de la grip nova A. Tots els interessats poden demanar hora o passar-se a informar pel CAP. Carrer hort d'albacar, o al telèfon 977 49 38 49

-Cal sol·licitar permís a les oficines municipals per cremar restes agrícoles. De dilluns a divendres de 9h 14h i els dijous també de 5h a 8h de la tarda.

- L'associació de jubilats l'Estany comunica que dijous dia 26 de novembre, a les 4h de la tarda, a la sala d'actes de l'ajuntament hi haurà una xerrada sobre la marató de tv3. - Inscripcions ofertes per participar al curs de cuina internacional que és farà de 5h a 7h de la tarda al casal d'avis del 23 de novembre al 4 de desembre, en dos torns. Curs gratuït. Tots els interessats cal passar pel despatx de serveis socials, de dilluns a divendres de 9h a 2h del matí o trucar al telèfon 977 45 60 08 .

- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals). - Telèfon CAP (centre d'assistència primària). 977 49 35 14 / 977 49 38 49 Cap provisional al carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

- Farmàcia de guàrdia fins al dia 27 de novembre: JOANA PEDROLA


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 122
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007