Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Neix el portal d'informació multimèdia, La Cala rtv

24 . Nov, 2009 a les 09:14
2846 reproduccions
Després de quasi dos anys de feina, des del Patronat de Mitjans Informatius de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es posa en funcionament un nou portal multimèdia d'informació local. Per aquest motiu, dissabte 21 de novembre va tenir lloc la presentació de LaCalartv a la SCER. L'acte es va realitzar amb un doble objectiu. Per una banda, la celebració dels 25 anys de la Cala Ràdio, i, per l'altra, la presentació en societat d'aquesta nova criatura informativa.

Una nova realitat comunicativa
El portal es desenvolupa amb la voluntat de respondre a les necessitats de la nova realitat que viu el municipi. Les noves tecnologies han canviat la manera de produir i consumir informació. El telespectador, l'oient i el lector ara s'han convertit en usuari. Francesc Callau, gerent del Patronat de Mitjans Informatius de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va afirmar: estem molt satisfets amb el naixement d'aquest nou portal multimèdia. Des d'aquest servei informatiu cridem a la participació ciutadana per tal d'augmentar el dinamisme del portal.

Pas endavant en les noves tecnologies
Conscient d'aquesta realitat, l'Ajuntament ha volgut donar impuls a la comunicació local a través de les noves tecnologies per tal d'arribar al màxim nombre de ciutadans. Des de l'Ajuntament estem molt satisfets per aquest pas endavant en les noves tecnologies. El portal és una eina de tots i per a tots els ciutadans va explicar Andreu Martí, alcalde del municipi. Per parlar de la metamorfosi dels mitjans de comunicació, la presentació va comptar amb Rafel de Ribot, Director del diari Sigular Digital. Un professional amb una extensa experiència com a periodista. Amb LaCalartv neix una nova manera d'obtenir informació que es nodreix de la revista mensual Des dels Quatre Cantons i La Cala Ràdio. A partir d'ara tot aquell que estigui interessat en saber què passa a l'Ametlla podrà informar-se a www.ametllamar.cat/lacalartv. Els continguts es troben àudio, vídeo i text. A més, es poden descarregar per tal d'estar informat com, quan i d'on es vulgui. Si, a més, d'accedir a les notícies es vol participar deixant comentaris o rebre un butlletí setmanal només cal registrar-se. La vessant participativa s'ampliarà ben aviat ja que properament els usuaris registrats podran penjar els seus vídeos. D'altra banda, el portal t'ofereix la possibilitat d'accedir a l'estació meteorològica online on es pot saber la temperatura, humitat o la força del vent en temps real. Aquest portal respon a la voluntat del Patronat d'oferir un nou servei informatiu accessible i atractiu.


respostes a "Neix el portal d'informació multimèdia, La Cala..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007