Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'APP de l'Ametlla de Mar permet transmetre les incidències del carrer a l'Ajuntament

22 . Mai, 2014 a les 13:32
per gfigueres a La notícia del dia
2334 reproduccions
L'Ametlla de Mar compta amb l'APP  on es pot trobar tota la informació del municipi, que es pot descarregar a visitametlla.com/app. Ara aquesta app fa un pas endavant en la seva funcionalitat. I és que a partir d'ara, a l'apartat d'incidències, qualsevol ciutadà amb un smartphone amb aquesta aplicació podrà deixar constància de les incidències del municipi i fer-les arribar a l'Ajuntament per tal que les solucioni. Aquesta nova funció de l'aplicació sorgeix del Departament d'Obres i Serveis i de la voluntat d'obtenir el màxim d'informació actualitzada del carrers de la vila i solucionar les mancances existents. Aquesta incidència la rep l'OAC i contesta al ciutadà directament al seu correu electrònic.
" A partir d'ara tothom que detecti alguna cosa que s'hagi d'arreglar al carrer o a les platges podrà comunicar-ho a l'Ajuntament a través del mòbil amb aquesta nova funció de l'APP. Així, poden adjuntar una foto que ens arribarà amb les coordenades GPS per poder-ho solucionar", subratlla Ruben Lallana, regidor d'Obres i Serveis.
De moment, està disponible per al sistema iOS (Apple), i a partir de la setmana que ve estarà disponible pel sistema Android.


respostes a "L'APP de l'Ametlla de Mar permet transmetre les..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 17
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007