Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El submarinisme a la costa del golf de Sant Jordi es promociona a Holanda

08 . Feb, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1972 reproduccions
Ara fa uns mesos, al Saló Nàutic de Barcelona, es va presentar el projecte 'Costa Daurada: Diving & Snorkel' com un exclusiu producte de turisme nàutic, per exportar en fires internacionals. Aquest passat cap de setmana, l'Estació Nàutica va ser present a la fira Duikvaker 2017, que es va celebrar a la ciutat Holandesa d'Utrecht, captant nous potencials clients.

En aquesta fira, que està especialitzada en el submarinisme, hi van participar tres empreses ubicades al golf de Sant Jordi, dues d'elles de l'Ametlla de Mar, que van presentar la varietat de propostes d'immersió que hi ha a la zona. Per exemple, es van organitzar diverses xerrades per donar a conèixer els actius submarins del litoral comprès entre el cap de Salou i el Delta de l'Ebre.

Una de les empresàries que hi va ser present, Aurora Requena, destaca que uns dels objectius era aconseguir situar en el mapa la destinació del golf de Sant Jordi i alhora explicar tot el potencial que té el fons marí de la costa calera. «La gent que va venir a informar-se els va agradar que la nostra destinació sigui familiar i on es pugui fer moltes activitats», comenta.

'Costa Daurada. Diving & Snorkel' es caracteritza per tenir productes molt exclusius, entre els quals destaca nedar i bussejar entre tonyines. També s'ofereix la possibilitat de fer immersions arqueològiques visitant un jaciment submarí en plena excavació, o la immersió a derelictes submarins entre els quals destaca 'El Cavour'.


respostes a "El submarinisme a la costa del golf de Sant Jor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 755,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 85
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007