Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festes de Sant Pere

26 . Jun, 2015 a les 14:53
per otomas a Ajuntament
2050 reproduccions
Comença la Festa Major d'Estiu a l'Ametlla de Mar amb  tot un programa d'activitats preparat per la Confraria de Pescadors Sant Pere que, com és tradicional, es concentraran a la zona portuària.
Divendres dia 26 es donarà el tret de sortida  amb el concert que a partir de les 00.00h oferirà a la contrapunta la Banda de Música de La Cala que, amb la col·laboració de la banda Clau de Vent de l'Hospitalet de l'infant i el grup de rock The Flares of Montreaux, repassaran el repertori de la llegendària banda de rock Deep Purple sota el nom Band & Rock.
La zona de la contrapunta , al costat de la Confraria de Pescadors, acollirà cada nit actuacions musicals com les de l'orquestra Black Band, l'orquestra Quintet Twins i l'actuació del 29 per la nit dels grups dels anys 60 Craneos, Sherpas i Pirombodas, sempre amb final de festa a càrrec de discoteca mòbil i Dj's.
Pel que fa als actes institucionals es concentraran el dia 29, dia del patró Sant Pere, amb la recepció a la Confraria de Pescadors i el lliurament del concurs de literatura i dibuix i la missa en honor a Sant Pere Pescador, la qual donarà pas a la processó marítima.
Amb tot, com sempre, seran els actes més tradicionals els que aplegaran més assistents, com és el cas  de les activitats esportives com la Mitja marató infantil, la travessia de natació i la barra del cos, que seran amenitzades per la Xaranga Suquet Calero.
Al llarg d'aquestes festes també tindran lloc d'altres activitats com les populars sardinades, la sortida en BTT, la tirada al plat, la cercavila de nanos, gegants i banda de cornetes i tambors, sortides en caiac, l'actuació castellera dels Xics Caleros o la festa infantil que clourà Sant Pere el dimarts dia 30 de juny.


respostes a "Festes de Sant Pere"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007