Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La banda de Cornetes i Tambors homenatja els impulsors de l'entitat

22 . Jun, 2011 a les 10:03 | 00:01:21
per gfigueres a La notícia del dia
1737 reproduccions
L'exposició, amb fotografies, vídeos i uniformes de la Banda de Cornetes i Tambors es va pot visitar al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) des del passat 19 de juny fins al 30. El dia de la inauguració de la mostra es va fer coincidir amb la festa commemorativa on des de la Banda de Cornetes i Tambors es va preparar un passacarrers fins al CIP. Allí hi va haver un berenar per la banda invitada, la Banda de Cornetes i Tambors dels Lligallos, i una barra de bar per tothom que es va apropar a la festa. També es va poder trobar una paradeta amb productes vinculats a la banda.

"L'objectiu de realitzar aquesta festa i exposició es recuperar la memòria dels orígens de la banda de Cornetes i Tambors. Una banda que comptava amb molts de components molt implicats", va explicar Miquel Comes, membre de la Banda de Cornetes i Tambors.


La banda de Cornetes i Tambors de l'Ametlla de Mar va néixer fa prop de 30 anys però va cessar l'activitat durant un temps. Després d'aquest període de descans els Cornetes i Tambors que van pertànyer a l'entitat en la seva infantesa han volgut recuperar l'esperit de treball en equip i amor per la música que van inculcar els impulsors de l'entitat. Actualment, la banda compta amb una quarantena de membres grans i petits. Els Cornetes i Tambors són un dels leitmotiv de les festes de l'Ametlla de Mar. Sobretot per les festes majors de la Candelera i per Nadal.respostes a "La banda de Cornetes i Tambors homenatja els im..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007