Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí Informatiu

23 . Nov, 2010 a les 17:59
per otomas a Les notícies
1068 reproduccions
Obrim l'informatiu del 23-N amb la noticia que comencen les obres de canalització de la zona esportiva. L'ajuntament engega aquesta actuació que té un valor de 100.000 euros per evitar els reiterats danys dels forts aiguats a la zona com els que van tenir lloc el passat 17 de setembre. A la informació de comarques i electoral, ERC proposa crear un centre de recerca internacional sobre el canvi climàtic a les Terres de l'Ebre, Joan Saura d'ICV critica la incoherència dels partits del Govern que reivindiquen l'obra feta però descarten repetir el pacte i el PP promet noves places per a la residència d'Amposta i línies de microcrèdits per als emprenedors. També l'Agència Catalana de l'Aigua presenta una proposta per reduir el risc d'inundació de la vall baixa de l'Ebre i el menor condemnat pel crim d'Alcanar diu que té por, nega que hi estigués implicat i culpa els dos acusats. Als esports, en concret al futbol federat, juvenils i cadets encapçalen les seves respectives classificacions.


respostes a "Butlletí Informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1001,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 59
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007