Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Procés electoral SCER

05 . Abr, 2013 a les 12:39
per otomas a La notícia del dia
1875 reproduccions
El passat 1 de març, la presidenta de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar (SCER), Àngela Arbó, va presentar la seva dimissió. Arbó, presidenta des de l'estiu del 2012, no ha cregut convenient exposar els motius públicament però de moment el compromís amb la Societat continua fins a l'elecció del nou president o presidenta. I és que segons ha comunicat la Comissió de Garanties de la Societat després de la dimissió d'Àngela Sánchez el Consell Directiu de la Societat continua en funcions fins l'elecció del nou President o Presidenta. Així s'estableix a l'article 38.1 dels Estatuts de la Societat. "El 6 de març, el Consell Directiu es va comprometre a convocar en breu eleccions i així ho va transmetre a la Comissió de Garanties. De fet, confiem que al maig ja tinguem el nou president o presidenta, a més del nou vocal de la secció esportiva", explica Josep Tomàs Margalef, mem¬bre de la junta i pre¬si¬dent de la Co¬missió Reguladora.
De fet, del 8 al 16 d'abril el cens estarà exposat a l'Escola de Música, de cinc  de la tarda a les nou del vespre, per tal que tots els socis puguin efectuar les reclamacions que considerin oportunes.
D'altra banda, la Comissió de Garanties de la Societat informa que les Juntes de les tres Seccions (la Cultural, l'Esportiva i Recreativa) continuen en ple i legal funcionament. Tot i que, pel que fa la secció esportiva també ha canviat de president. I és que Joel  Solé ha agafat el relleu de Manuel Llambrich, després que aquest presentés la seva dimissió.


respostes a "Procés electoral SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007