Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

22 . Mar, 2013 a les 12:55
2109 reproduccions
Visita l'exposició  de quadres de Vicentica Comes "Tal com erem", al centre d'interpretació de la pesca, oberta cada dia de les 6:30h de la tarda a les 9h de la nit.
La parròquia comunica els horaris de les celebracions per aquest cap de setmana:
Dissabte dia 23, a les 6:30h de la tarda missa, benedicció dels rams i processó.
A les 7:15h concert d'orgue de música religiosa, a càrrec de Heike.
Diumenge dia 24, a les 11h del matí a la plaça Joan Miró benedicció dels rams, processó i missa.
i a Calafat la benedicció de rams i la missa serà a la 1h del migdia.
A les 5h de la tarda, vespres
I a les 6h rosari i camí de la creu
La regidoria de festes comunica que a partir de dijous dia 4 i fins el 18 d'abril estan obertes les inscripcions per participar al concurs de paelles que s'organitza a la Diada al castell de Sant Jordi  el dia 21 d'abril.  Per apuntar-se podeu passar pel departament de festes a la segona planta de l'ajuntament.
La Comissió de Garanties de la Societat comunica que després de la dimissió de la Presidenta de la Societat Àngela Sánchez i Arbó, el passat 1 de març, el Consell Directiu de la Societat continua en funcions fins l'elecció del nou President o Presidenta.  
El passat 6 de març, el Consell Directiu es va comprometre a convocar en breu eleccions i així ho va transmetre a la Comissió de Garanties, per tant, ben aviat es comunicarà als socis  l'obertura i calendari del procediment electoral.
D'altra banda, la Comissió de Garanties de la Societat informa que les Juntes de les tres Seccions (la Cultural, l'Esportiva i Recreativa) continuen en ple i legal funcionament.
 
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica  a tots els interessats en passar la ITV de la seva motocicleta, que us podeu passar a apuntar per les oficines d'atenció al ciutadà amb les dades del vehicle i un número de telèfon de contacte.

L'àrea municipal d'esports comunica l'oferta especial per setmana santa al CEM la cala, del 22 al 31 de març, per només 15€ .  


-L 'associació de jubilats l' Estany organitza una calçotada  a  Más Boronat per al dia 3 d'abril.  Per més informació al Casal d'avis.  

-Tota persona interessada en adquirir el DVD recopilatori de les festes majors de la Candelera 2013 al preu de 5€,  pot passar a encarregar-lo per la Calartv, al segon pis de l'ajuntament de 9h del matí a 2h de la tarda.

-El servei de recaptació municipal informa que s'han posat al cobrament els rebuts de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i les plaques dels gossos corresponents a l'exercici 2013.
L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres  de 9h del matí  a 2h de la tarda.
 
 
 L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977456000 extensió 1143.

La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'ametlla de mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.


La farmàcia de guàrdia fins el 29 de març és la de  J. Pedrola.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 157
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007