Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'alta participació del públic marca l'agenda de Festes de l'Estiu 2010

27 . Ago, 2010 a les 13:34 | 00:03:00
per gfigueres a La notícia del dia
2234 reproduccions
Un any més, les activitats que organitza la regidoria de Festes han estat clau per arrodonir la gresca en un Estiu 2010 que quasi toca a la seva fi. La nota dominant durant el desenvolupament de les mateixes ha estat, d'una banda, l'alta participació de públic i, d'altra, que el bon temps ha acompanyat gairebé en totes. Teresa Callau, regidora de Festes. "Tot i que ens hem hagut d'estrènyer el cinturó, hem organitzat moltes activitats que han tingut un públic nombrós ja sigui perquè la gent en vol gaudir o perquè confia en nosaltres any rere any. Hem preparat tot amb molt d'amor i podem estar contents perquè no hem hagut d'anul·lar cap activitat, llevat de l'última sessió de cinema. El temps s'ha portat molt bé en general i això és molt important per a nosaltres perquè totes les activitats es fan a l'aire lliure. En general, tot ha anat perfecte".

Nit Màgica
La celebració de la Nit de Sant Joan amb la foguera que es va encendre a l'Alguer va donar el tret de sortida a les activitats de l'agenda de la regidoria de Festes. La foguerada va ser amenitzada pels dimonis de Rasquera, que es van encarregar de fer el correfoc, i van lliurar la flama per encendre el foc a les nois del Club de Rem que van arribar a la platja amb barca. Un cop aquí, les pubilles van prendre el relleu del foc i van il·luminar la platja amb la llum màgica d'aquella nit. A Sant Joan li va seguir Sant Pere. Les festes al patró van ser organitzades per la confraria i l'ajuntament va posar el seu granet de sorra amb la contractació de l'orquestra La Fària que va amenitzar la nit de Sant Pere.

Pel·lícules desenfadades
També aquest estiu vam poder assistir a les sessions de Cinema a la fresca on es van projectar pel·lícules desenfadades per a tots els públics. Al juliol, vam veure Fúria de Titanes, Iron Man II i Avatar. I a l'agost, Alicia en el país de las Maravillas i Marmaduke. L'última pel·lícula programada, Príncep of Persia, prevista per al 19 d'agost va haver de ser suspesa per la tromba d'aigua que va caure aquell dia.


respostes a "L'alta participació del públic marca l'agenda d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 153
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007