Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Taller casteller

13 . Set, 2012 a les 12:03
per otomas a La notícia del dia
2216 reproduccions
"Els castells són un símbol de treball en equip, d'esforç i perseverança, característiques del poble català", subratlla Àngela Sànchez Presidenta de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa. I és que, des de la Secció Cultural, de la Societat, entitat històrica de l'Ametlla de Mar, es posa en marxa un taller casteller obert a tothom. Els interessats poden assistir dissabte, 15 de setembre, a les sis de la tarda a la Sala de la societat on hi haurà una xerrada informativa per explicar en què consistirà el taller.

"La idea va sorgir perquè el meu marit, que és membre de la Junta, va ser casteller de jove i sempre seguim moltes jornades castelleres per tota Catalunya. A més, la presidenta de la Secció Cultural coneix el món casteller i li va semblar una iniciativa interessant", explica Àngela Sànchez, Presidenta de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.

Els castells són una tradició molt lligada al tarannà dels catalans i a la seva història. Per aquest motiu des de la Societat es creu que, tot i que no hi ha precedents a les Terres de l'Ebre de cap colla castellera, és una activitat  interessant per molts sectors de la població. I és segons l'Àngela Sànchez,  "perquè no demostrem que a l'Ebre també sabem aixecar un castell?"


respostes a "Taller casteller"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 72
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007