Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

03 . Abr, 2013 a les 13:13
2083 reproduccions
"6 d'abril, dia mundial de l'activitat física"
 Per tal motiu el CEM la Cala  et fa un 50% de descompte en l'entrada puntual d'aquest dissabte.   Acumula metres pel dia Mundial de l'Activitat Física.
L'àrea municipal d'esports comunica que dissabte dia 6 d'abril, a partir de les 9h del matí el Pavelló Poliesportiu "Galetet" de l'Ametlla de Mar, acollirà la segona Jornada Intercomarcal Baix Ebre- Montsià de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya
 La regidoria de festes comunica que a partir de dijous dia 4 i fins el 18 d'abril estan obertes les inscripcions per participar al concurs de paelles que s'organitza a la Diada al castell de Sant Jordi  el dia 21 d'abril.  Per apuntar-se podeu passar pel departament de festes a la segona planta de l'ajuntament.
- CEM la Cala informa que aquest mes d'abril hi ha importants descomptes en les matrícules, quotes i entrada puntual.  També en les activitats dirigides per als més petits i per les classes de ioga i pilates.      
 Informe't al CEM la Cala, a la zona esportiva.
Telèfon: 977 10 38 97        cemlacala@ametllamar.cat

-La Comissió de Garanties de la Societat comunica que després de la dimissió de la Presidenta de la Societat Àngela Sánchez i Arbó, el passat 1 de març, el Consell Directiu de la Societat continua en funcions fins l'elecció del nou President o Presidenta.  
El passat 6 de març, el Consell Directiu es va comprometre a convocar en breu eleccions i així ho va transmetre a la Comissió de Garanties, per tant, ben aviat es comunicarà als socis  l'obertura i calendari del procediment electoral.
D'altra banda, la Comissió de Garanties de la Societat informa que les Juntes de les tres Seccions (la Cultural, l'Esportiva i Recreativa) continuen en ple i legal funcionament.
 
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar comunica  a tots els interessats en passar la ITV de la seva motocicleta, que us podeu passar a apuntar per les oficines d'atenció al ciutadà amb les dades del vehicle i un número de telèfon de contacte.

-Tota persona interessada en adquirir el DVD recopilatori de les festes majors de la Candelera 2013 al preu de 5€,  pot passar a encarregar-lo per la Calartv, al segon pis de l'ajuntament de 9h del matí a 2h de la tarda.

 
 -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977456000 extensió 1143.

-La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'ametlla de mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.


La farmàcia de guàrdia fins el 5 d'abril és la de  J. Borges.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007