Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Finalitzat el tasllat del CAP

25 . Ago, 2009 a les 11:10
1300 reproduccions
El Centre d'Atenció Primaria de l'Ametlla de Mar ja ha finalitzat el seu trasllat a les instal·lacions provisionals. Des del passat divendres 21 d'agost al migdia, les persones que requereixin atenció medica o sanitària s'han de desplaçar al carrer Hort d'Albacar, cantonada amb el carrer Camarles, espai que hi ha entre l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya i el CEIP Sant Jordi, on romanen les instal·lacions provisionals del CAP.
Després de dies d'intens trasllat de material i equipaments, l'atenció al CAP s'ha normalitzat a les noves instal·lacions, indret que ocuparan durant l'any i mig que durin aproximadament les obres d'ampliació del CAP al carrer Llibertat.
Segons Esther Cano, Directora de l'Àrea Bàsica de Salut l'Ametlla-Perelló, “la gent no s'ha de preocupar. El primer que trobaran els usuaris a l'arribar al CAP provisional serà la recepció a ma dreta i a partir d'aquí, com que es tot en planta baixa, estan indicades les consultes i la informació de qui visita, que també es pot preguntar a recepció. La primera zona es per a urgències i després hi ha les consultes de visites habituals. Les instal·lacions són molt petites i no hi ha motiu de confusió".Tot i la normalitat , encara està pendent de concretar el servei d'odontologia, que durant el que queda d'agost, no està clar si es continuarà oferint al centre original del carrer Llibertat- sempre queden assegurades les condicions higièniques adequades-, o també serà traslladat al CAP, tot i que aquesta darrera possibilitat s'hauria de fer al setembre, per vacances de l'empresa que ha de fer el trasllat de la cadira mecànica, obligant a ajornar aquest servei.

L'edifici projectat té una superfície total de 1188 metres2 dels que 400 són nous de trinca i gairebé 800 corresponen a la zona a habilitar. De fet, al projecte de reforma i ampliació s'especifica que es vol actuar el menys possible sobre l'estructura de l'edifici actual. Per aquest motiu es mantindrà l'escala actual tot i que a nivell de planta baixa es proposa una modificació de l'accés al nucli d'escales. Per contra, s'ha previst un nou ascensor amb més capacitat i adaptat per donar fluïdesa de comunicació amb la planta primera on se situa la part principal de les consultes.
L'ampliació del Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla de Mar té un cost total de 1.400.000 euros que finança el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.


respostes a "Finalitzat el tasllat del CAP"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007