Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Àngela Sanchez Arbó, presidenta de la SCER

01 . Jun, 2012 a les 13:03
per otomas a La notícia del dia
3731 reproduccions
Vicent Boquera deixa el càrrec com a president de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) de l'Ametlla de Mar després de dotze anys. Ara és l'Àngela Sánchez Arbó l'encarregada d'entomar aquesta responsabilitat. Presidir una entitat com la Societat, pal de paller de la vida cultural del municipi, és tot un repte que l'Àngela emprèn amb il·lusió. "Hem fa molta il·lusió ser la presidenta de la Societat, sóc jove i tinc moltes idees i ganes per emprendre aquest nou repte. Tot i que estar a l'alçada de Vicenç Boquera serà molt difícil", explica Àngela Sanchez Arbó.

La secció Cultural ha quedat vacant de moment, per tant s'espera la presentació de les candidatures. Han de ser tres com a mínim i cinc com a màxim. Llavors la cobertura seria automàtica segons l'article 56.1 dels estatuts de la societat, sinó s'haurien de realitzar eleccions. Així ha estat a la secció Esportiva presidida per Manuel Joaquim Llambrich, i de la qual formen part Joan Pere Llambrich, Jordi Cros, Joel Gregorio Solé i Ramon Bautista Brull.  El mateix ha passat a la Secció Recreativa presidida per Fàtima Garcia, amb Eduard Vila, Bernabé Martínez, Irina Sentis i Manuel Garcia.

Segons la presidenta de la SCER, el 25 de juny es farà el traspàs de poders i a finals de juliol s'espera tancar la configuració del cartipàs de càrrecs de la Societat.


respostes a "Àngela Sanchez Arbó, presidenta de la SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 732,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007