Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Banda actua al Teatre Principal de Mallorca en el Festival Estatal de Bandes

05 . Des, 2016 a les 15:00
per fcallau a La notícia del dia
1339 reproduccions
La Banda de Música de l'Ametlla de Mar va actuar a Palma de Mallorca dins del 23è Festival Estatal de Bandes de Música Federades, en representació de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM). En el concert, que va tenir lloc dilluns al vespre al Teatre Principal de Mallorca, la Banda de la Cala va compartir l'escenari amb la Banda Simfònica de les Illes Balears.

Des de la Federació Espanyola de Bandes de Música, «van convidar a la FCSM i aquesta ens va convidar a nosaltres perquè fóssim els seus representants» explica Emilio Cabello, director de la Banda de La Cala, mostrant-se satisfet del concert donat que «mai havíem tocat en un escenari com el que vam tocar dilluns».

La banda calera va fer la meitat del concert i l'altra meitat va ser a càrrec de Simfònica de les Illes Balears. Entre el repertori que va oferir la Banda de la Cala, es va poder gaudir de bona part de les peces interpretades en el passat concert de Santa Cecília a l'Ametlla de Mar. Cabello afegeix que van recuperar «un parell d'obres, entre elles la sardana de la Santa Espina».

Amb tot, el director de la Banda de la Cala ha reblat que «no vam tenir molt temps per preparar alguna cosa especial, perquè ens van avisar amb pocs dies d'antelació i va ser tot molt ràpid». Tot i això, destaca que el concert que han fet «ha estat un concert important».

El concert va tenir lloc en el marc del Congrés de Bandes de Música Federades, de la Confederació Espanyola de Bandes de Música, organitzada per la Federació Balear, on van reunir-se els responsables de les entitats que agrupen les bandes de música dels diversos territoris de l'Estat espanyol.


respostes a "La Banda actua al Teatre Principal de Mallorca ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 726,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 13
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007