Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou president SCER

22 . Jul, 2013 a les 11:43
per otomas a La notícia del dia
2626 reproduccions
La Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar (SCER)  des de l'1 de maig que compta amb una nova  junta. Una junta presidida per Joan Pere Brull que ha entomat  la responsabilitat de dirigir aquesta entitat emblemàtica del municipi després de la dimissió d'Àngela Sànchez. Al costat de Brull, l'acompanyen Ramon Margalef com a Secretari, i Susana Encinas com a Tresorera.
Brull té una llarga trajectòria de vinculació amb la Societat, sobretot en la Secció Cultural i l'Esportiva. De fet, des de fa molts anys que forma part del Grup Escènic de la Societat a través del qual ha codirigit diverses obres.
Joan Pere Brull agafa aquest nou repte "amb respecte i responsabilitat" . "L'objectiu que ens hem marcat és que el soci és torni  a sentir orgullós de ser soci de la Societat. Cal recordar que aquesta entitat és privada i s'ha de vetllar pels seus socis; tot i que està oberta al poble. Nosaltres volem que continuï sent un centre d'activitat cultural al municipi però cal mirar les despeses i la situació econòmica actual de l'entitat", subratlla el president de la Societat.
I és que Brull dibuixa un horitzó ple de projectes però tenint en compte la realitat econòmica de la societat i el context actual. A més, remarca la importància de posar al dia la SCER en qüestions de seguretat a l'hora d'organitzar esdeveniments i activitats. D'altra banda, una de les iniciatives que preveu dur a terme la nova junta és dotar els socis de carnets amb codi de barres que es podran llegir digitalment, tallers de teatre, i obrí la Sala de la Societat als joves convertint-la en una discoteca per a menors d'edat. D'altra banda, continuaran les nits de ball i cinema, entre d'altres activitats habituals.


respostes a "Nou president SCER"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 19
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007