Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Curs de tapes

05 . Mar, 2013 a les 14:05
per otomas a La notícia del dia
2625 reproduccions
Després de l'èxit de l'any passat de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja, del Grup Balfegó, i de les Jornades Gastronòmiques, organitzades des de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar, la del Peix Blau, que comprèn la Diada dels Fideus, i la del Peix de la Llotja, que inclou la Diada de l'Arrossejat, enguany arriben noves edicions amb una novetat destacada; la ruta de tapes Tapa Mar. I és que des de l'Àrea Municipal de Turisme , de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, s'ha elaborat una innovadora proposta. Cadascuna de les Jornades Gastronòmiques també inclouran la seva ruta de tapes pels bars que s'hi adhereixin. Les de les Jornades de la Tonyina (1-12 de maig)  tindran la Ruta Tapa Roja, les del Peix Blau (7-16 de juny) , la Ruta Tapa Blava, i la del Peix de la Llotja (11-20 d'octubre) la Ruta Tapa Blanca. Per tant, als menús gastronòmics que oferiran els restaurants del Club de la Gastronomia enguany hi haurà la col·laboració d'una tretzena de bars que oferiran tapes innovadores.
Per aquest motiu, des de l'Àrea Municipal de Turisme l'Ametlla de Mar, amb col·laboració amb l'Escola d'Hoteleria de Cambrils, i el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat s'ha organitzat un curs de tapes destinat als restaurants del Club de la Gastronomia i bars. L'objectiu d'aquest curs que es va encetar el 4 de març, i que comptarà de diverses sessions fins a finals de mes, es formar en l'elaboració tapes. Però no tapes comuns, sinó petites degustacions de propostes originals que sorprendran els paladars dels clients.
Els professors que imparteixen el curs són Jordi Jardí Serres, Xavier Infantes, Carles Enric i també hi participarà el Grup Balfegó. Els plats: hamburguesa de tonyina amb soja, Teula de parmesà amb guacamole i seitons, fregit de verat adobat i salseta de mel amb festucs, glopet de sopeta de rap, entre molts altres. Les classes tenen lloc al menjador de l'Escola Sant Jordi.
"Aquest curs que està destinat a formar a membres dels restaurants del Club de al Gastronomia i bars que col·laboraran a les jornades gastronòmiques que tindran lloc al municipi durant aquest 2013.  El duran a terme professors de l'Escola d'Hoteleria i és una oportunitat per donar un nou valor a les tapes", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme. Per la seva part, Marc Anton, des del Restaurant del Càmping Ametla Village Platja explicava que "les tapes donen molt de joc ja que cada cuiner les pot aplicar a la seva manera. A més, estic convençut que oferir aquestes tapes ens farà donar un salt de qualitat en l'oferta gastronòmica".
I és que les tapes són una proposta culinària assequible a totes les butxaques que permetran ampliar el ventall d'activitats compreses dins de les diverses Jornades Gastronòmiques organitzades a l'Ametlla de Mar.
Concurs de la millor tapa
Els bars i restaurants que participin en les rutes tapes lliuraran als clients unes cartolines on se'ls posarà un segell. Els clients podran votar la millor tapa degustada. A més, entraran a formar part d'un sorteig en el qual podran guanyar un menú gastronòmic o un viatge amb el Tuna Tour.


respostes a "Curs de tapes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 48
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007