Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Uns preus de Candelera

22 . Gen, 2016 a les 14:22
per drodriguez a La notícia del dia
1962 reproduccions
Els preus de la Festa Major de la Candelera 2016 ja s'han fet públics. Uns preus que es mantenen congelats respecte a l'any passat, tenint en compte que enguany la festa s'allarga un dia més i se celebrarà de l'1 al 7 de febrer.

Els abonaments tindran un cost de 25 €, i servirà per accedir al Poliesportiu el dia 1 a la festa dels DJs, i les nits del 2, 3, 4 i 5 de febrer. En canvi, en el preu no s'inclou el monòleg del dia 1 ni tampoc la nit de dissabte on actuaran els grups Lax'n'Busto i Strombers.

Per als qui comprin l'entrada del monòleg conjuntament amb l'abonament el preu serà de 5 €, i per a la resta, tant anticipadament com a taquilla, serà de 10 €. En el cas dels concerts de dissabte, el preu anticipat serà de 12 € i a taquilla de 15 €.

Pel que fa a la resta de preus de taquilla, la Festa dels DJs tindrà un cost de 10 € igual que la nit del dia 4 on actuaran els grups locals. Pel que fa a les sessions de ball dels dies 2, 3 i 5, el preu serà de 15 €. I per a la discoteca mòbil, totes les nits excepte dilluns, a partir de les 4 h de la matinada, el preu serà de 5 €.

Respecte als palcos es manté el preu de 25 €, i en el cas del dinar dels jubilats el preu serà de 10 € per als residents i 20 € pels no residents a la població.

La compra de les entrades i abonaments es podrà fer de dilluns 25 a divendres 29, de 10 a 13 a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.

Només es donaran abonaments a les pubilles i quintos
Una de les novetats d'enguany és que només rebran abonament les pubilles, damisel·les i quintos. D'aquesta manera la resta de persones, començant per l'equip de govern i la corporació municipal, caldrà que adquireixin l'abonament.

"Per donar exemple aquest any ni l'alcalde ni cap regidor tindran cap privilegi. Ni tindrem els dos palcos que estaven reservats per a  l'Ajuntament ni tampoc tindrem l'abonament gratuït", explica el regidor de Festes, Vicenç Llaó.

Llaó comenta que aquesta iniciativa s'ha pres perquè les pràctiques que s'havien portat fins ara de donar abonaments no eren correctes i, tot i que moltes entitats en rebien per col·laborar en la Festa Major, creuen que només s'han de donar a les pubilles i quintos.


respostes a "Uns preus de Candelera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 67
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007