Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar insta a la rehabilitació de façanes als ciutadans que incompleixin la llei

08 . Nov, 2013 a les 09:41
per gfigueres a La notícia del dia
2286 reproduccions
El consistori enviarà una carta als ciutadans afectats per alertar-los de l'incompliment de la Llei d'Urbanisme de Catalunya. Des de la Regidoria de Gestió del Territori, Ruben Lallana, ha remarcat que la majoria de ciutadans compleixen l'estipulat a la normativa.

Segons regula l'article 197 de la LLei 1/210, del 3 d'agost, la llei d'Urbanisme de Catalunya, en els apartats 1 i 3,  regula que els propietaris de tota classe de terreny, construccions, i instal·lacions han de complir els deures d'ús, conservació i rehabilitació. Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a l'empara d'aquesta llei ha posat fil a l'agulla perquè els propietaris que incompleixen la normativa, i per tant, tenen les façanes en males condicions i que incompleixen la llei que ho arrangin.
Des de la Regidoria de Gestió del Territori, Ruben Lallana, ha remarcat que "la majoria de ciutadans compleixen la normativa i, per tant, és un deure del consistori que aquells que no l'estan complint ho facin. De fet, els serveis tècnics del consistori han detectat molt pocs casos on sigui necessari una rehabilitació immediata de la façana". Per aquest motiu s'enviarà una carta als ciutadans afectats per alertar-los de l'incompliment de la llei i instar-los a complir-la.
Cal tenir en compte que, tal com esmenta el regidor de Gestió del Territori, aquest requeriment és una qüestió de seguretat ciutadana , a més, d'imatge sent l'Ametlla de Mar un poble turístic.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar insta a la reh..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 645,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007