Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja sorprenen milers de paladars a l'Ametlla de Mar

16 . Mai, 2014 a les 09:27
per gfigueres a La notícia del dia
3187 reproduccions
De l'1 a l'11 de maig es van servir més de 4.000 menús, prop de 12.000 tapes a través dels bars del Tapa Roja.  D'altra banda, es van servir fins a 8.000 degustacions  en el marc de la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja del Grup Balfegó.

De l'1 al 11 de maig l'Ametlla de Mar es va convertir en epicentre de l'activitat gastronòmica vinculada a la Tonyina Roja amb les Jornades Gastronòmiques. Unes Jornades que han agafat embranzida en aquesta tercera edició acompanyant l'èxit de la III Setmana Gastronòmica del Grup Balfegó. Les xifres són especialment reveladores. En el marc de la Setmana Gastronòmica es van servir més de 8.000 degustacions. A més, els restaurants han servit uns 4.000 menús gastronòmics, i prop de 12.000 tapes en el marc del Tapa Roja. El guanyador del Tapa Roja ha estat el Bar Ca'l Pinxo. De fet dels 488 vots, 88 han premiat la proposta de Ca'l Pinxo.  La segona posició ha estat pel Pica Pica amb 57 vots i amb 45 vots Cal Mansanet Black Smith.
"Durant aquests dies l'Ametlla de Mar va comptar amb un gran volum de visitants que van gaudir de la tonyina roja. Aquestes jornades estan consolidades tot i només tenir tres anys de vida. A més, també prenem nota de tot el que s'ha de millorar de cara l'any vinent" explica Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
A més, com al·licient també es va fer un sorteig entre els que van participar a la ruta de tapes. Els guanyadors han estat  Mireia Martínez, Dani Romero, i Àngela Llorca que seran premiats amb un menú doble per a cada un en un dels restaurants del Club de la Gastronomia que han participat a les jornades. A més, entre els que van votar la tapa guanyadora se sortejaran 50 Tuna Tours dobles per gentilesa del Grup Balfegó.
I després d'aquest balanç positiu la feina continua amb les jornades del peix Blau que tindran lloc del 6 al 15 de juny amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors i amb el treball conjunt amb Cambrils.


respostes a "Les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007