Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar promociona el Peix Blau

07 . Jun, 2013 a les 14:49
per gfigueres a La notícia del dia
2579 reproduccions
Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau a l'Ametlla de Mar tindran lloc del 7 al 16 de juny. A més, paral·lelament, quinze bars participaran en la Tapa Blava. En el marc de les jornades, el 9 de juny se celebrarà la XIX Diada dels Fideus Rossejats i el Peix Blau, i la II Festa del Mar.

El Peix Blau és el protagonista de les jornades gastronòmiques que se celebraran a l'Ametlla de Mar i que tindran lloc del 7 al 16 de juny. En aquesta ocasió tretze restaurants oferiran receptes innovadores i atractives amb el peix blau com a inspiració. Els 13 restaurants participants han elaborat una proposta amb menús per 18, 25 o 38 euros.

Paral·lelament es repetirà l'experiència de la TAPAMAR, en aquest cas Tapa Blava, on 15 bars oferiran la tapes amb peix blau i una consumició, per 2'5€.
Per tant, nova cita gastronòmica després de l'èxit de les jornades de la tonyina roja i la Tapa Roja on els bars participants van servir prop de 4.000 tapes.
"Les jornades gastronòmiques de la tonyina roja van ser un èxit i esperem que en aquesta ocasió es repeteixi. El nostre objectiu es potenciar la gastronomia de la Cala i revaloritzar el peix blau i desestacionalitzar la temporada", explicava Vicent Martí, regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

XIX Diada dels Fideus Rossejats i dels Peix Blau
En el marc de les Jornades, el 9 de juny, arriba la XIX Diada dels Fideus Rossejats i dels Peix Blau. Una diada gastronòmica consolidada al municipi que comptarà amb el Concurs de Fideus Rossejats protagonitzat per 40 cuiners amateurs que lluitaran pels sis premis de 150 € cadascun que ofereix la organització i degustació de fideus, de tapes de peix Blau i de la DO terra Alta que serà representada per una amplia mostra dels seus vins amb la presència de 8 cellers, a més d'altres de productes locals com l'oli, el formatge o la mel. Per 5 €, es podran adquirir uns tiquets que donaran dret a una degustació de fideus, una de tapes de peix blau i dos copes de vi, amb l'afegit de l'obsequi que suposarà pel comprador, la copa de vidre i la cassoleta de fang.

Per tant, una nova oportunitat per gaudir del tipisme mariner de la Cala alhora que es degusta un plat que forma part de la tradició culinària del municipi. A més, aquesta experiència gastronòmica s'acompanyarà d'aquesta proposta diversa de vins de la Terra Alta, un maridatge perfecte per a l'ocasió.

La jornada coincidirà amb la II Festa del Mar organitzada per l'Estació Nàutica Costa Daurada amb tota mena d'activitats nàutiques. I és que des de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de dos de la tarda, el port serà l'epicentre de diversitat d'activitats com el Tuna-tour, submarinisme, paddle-surf,  excursions marítimes, caiacs, demostració de vela llatina, BTT, raqueros,  hobby cat i l'espectacular Flyboars. Es podrà participar en aquestes activitats per només 1€ per activitat, prèvia inscripció a l'Oficina de Turisme i al Centre d'Interpretació de la Pesca.


respostes a "L'Ametlla de Mar promociona el Peix Blau"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 725,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007