Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les platges de l'Ametlla passen l'estiu amb qualificació d'excel·lent

21 . Set, 2012 a les 13:30
per gfigueres a La notícia del dia
3101 reproduccions
Les platges de l'Ametlla de Mar han rebut la qualificació d'excel·lent en l'informe que ha fet l'ACA(Agència Catalana de l'Aigua) a finals d'estiu respecte al seu estat durant els mesos de juliol, agost i primers de setembre. De fet, la major part de platges catalanes han obtingut aquest any aquesta qualificació.
L'ACA, que valora la qualitat de les aigües, coincideix amb les valoracions de ADEAC(Fundació Europea d'Educació Ambiental i del Consumidor), entitat encarregada de l'atorgament de les Banderes Blaves, que també ha donat puntuacions excel·lents a l'estat de les platges.
Aquest any hi havia certa preocupació pel fet que els ajustaments econòmics i de personal han obligat a redimensionar el servei de neteja de platges, prioritzant la neteja i el bon estat de les platges amb distintiu de Bandera Blava. Tot i reconèixer que, algunes de les 29 platges o cales de la costa de l'Ametlla de Mar, no s'han pogut netejar amb la mateixa assiduïtat, des de la regidoria de Medi Ambient s'han mostrat satisfets del resultat final, cosa que atribueixen en part, a la bona feina i la implicació del personal de neteja de platges. Segons Eva del Amo, regidora de Medi Ambient, "la rebaixa de personal destinat a la neteja de platges ha estat molt important. A més aquest any, a diferència de l'any passat no hem tingut cap pla d'ocupació que contribuís a aquesta feina. L'esforç fet pels treballadors de la brigada ha estat considerable i se'ls ha de donar les gràcies per l'esforç. La neteja s'ha prioritzat sobre les que tenen bandera blava, tot i que també se'n han netejat d'altres que també són molt populars".
Pel que fa a l'àmbit de les platges, s'ha valorat també molt positivament l'acollida rebuda per la qualificació de apta per a mascotes de la platja de Bon Caponet i ha demanat seny i responsabilitat als qui estan en desacord amb la qualificació de naturista de la platja del Torrent del Pi.


respostes a "Les platges de l'Ametlla passen l'estiu amb qua..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007