Pau Botella s'imposa al Triatló 100% Half

22 . Abr, 2016 a les 11:50
per drodriguez a La notícia del dia
1228 reproduccions
L'Ametlla de Mar fou diumenge l'escenari d'una nova edició de la 100% Half organitzada per Diversport, cursa de triatló que va recórrer diversos indrets del terme municipal, concentrant-se la sortida i l'arribada al Passeig Marítim i façana portuària. 1,9 km de natació, 90 km de bicicleta i 21 km de cursa a peu foren el repte que van d'afrontar els prop de 200 inscrits a l'edició d'aquest any.

El guanyador absolut de l'edició d'aquest any fou Pau Botella de Bicis Esteve amb un temps de 4h 25' 28'' seguit en la segona posició per Alexander Aguirreche del Oarsotri amb 4h 29' 09'' i en la tercera posició per Sergi Puigmel del Club Voz Sural amb 4h 29' 53''.

Pel que fa a les fèmines, la primera classificada fou Ariadna Coll del Cercle Sabadelles amb un temps de 5h 40' 20'' seguida en segona posició de Lorena Estevan amb 5h 45' 58'' i en tercera posició, Judit Bueno de Bteam Sports amb 7h 12' 50''.

L'únic participant local fou Macià Garcia que va finalitzar la prova en la 135 posició absoluta i 48a de la categoria Sub 50 per a majors de 40 anys amb un temps de 6h 27' 47''.

respostes a "Pau Botella s'imposa al Triatló 100% Half"