Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

17 . Des, 2014 a les 14:26
per gfigueres a Ajuntament
2143 reproduccions
-El Grup Escènic de la Societat comunica que aquest dissabte dia 20 de desembre a les 10.30h de la nit,  a la sala de la societat hi haurà la reposició de l'obra de teatre Yerma.  
Les entrades es posaran a la venta un hora abans de la representació a la taquilla de la Sala.  

-La regidoria de Festes informa a tots els nens i nenes de primària, interessats en participar al concurs de Postals de Nadal  que fins al dia 19  estan obertes les inscripcions per apuntar-se al taller que es farà el dissabte dia 20 de desembre al centre d'interpretació de la pesca de les 11h fins les 13h.
D'entre tots els participants, sortiran les tres postals premiades del concurs de Nadal en les diferents categories.
Recordem que el taller es gratuït.
(l'entrega de premis tindrà lloc el dia 24 a la SCER)
Totes les postals participants estaran exposades al públic als baixos de l'ajuntament del 22 de desembre fins al 7 de gener)

-És comunica a totes les persones que vulguin donar sang, que el dimarts dia 23 de desembre, de 5h a 9h de la tarda, estarà  la unitat de donants del banc de sang i teixits al Centre d'interpretació de la Pesca, (àntiga Confraria de pescadors) de l'Ametlla de Mar.  
Siguis solidari, i fes el teu regal, hi ha moltes persones que el necesiten.

-CEM la Cala informa de les proposta per aquest Nadal,  del 22 de desembre al 5 de gener gaudeix de totes les instal·lacions i classes dirigides per 19,50€ .
I també premia la fidelització dels abonats al CEM des del passat 1 de desembre de 2014 amb períodes de franc per a qui tu vulguis, vals de descompte i regals personals.
Per més informació al CEM la Cala, telèfon: 977 10 38 97
cemlacala@ametllamar.cat


-La regidoria de joventut comunica que s'ha obert el període d'inscripció del Parc de Nadal per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.
 Tots els interessats poden passar a fer les inscripcions de 9h a 14h per la regidoria de festes i joventut al segon pis de l'ajuntament


L'Àrea Municipal de Turisme informa a tots els participants del concurs d'aparadors i façanes de Nadal, que fins el dia 22 de desembre poden passar a apuntar-se  per l'Oficina de Turisme del Parc del Bon Repòs.

-És comunica que el dia 7 de gener  vindran a passar la ITV  dels ciclomotors, les persones interessades han de passar per les oficines de l'ajuntament a demanar hora, amb la documentació del vehicle i un número de telèfon.
 - La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que hagin de cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar que han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles quan fa vent.
- S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a incidencies@ametllamar.cat o al 977 45 60 00.
- La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 19 de desembre  és la de Pedrola-Olivella desprès entra en guàrdia la de J. Borges.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 256
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007