Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Recollida massiva de signatures de la campanya de l'ANC Signa un vot a l'Ametlla de Mar

10 . Gen, 2014 a les 12:22
per gfigueres a La notícia del dia
2504 reproduccions
Els punts de recollida estaran ubicats al Mercat Municipal el dissabte al Matí i al xamfrà del carrer Pau Casals amb el carrer Sant Joan el dissabte  ala tarda i al llarg del diumenge al matí. Només necessari portar el DNI.

L'Assemblea Nacional Catalana prepara una recollida massiva de signatures arreu de Catalunya per aquest cap de setmana, 11 i 12 de gener. Des de l'Assemblea Local  la Cala per la Independència s'habilitaran dos punts de recollida de signatures. Un estarà ubicat al Mercat Municipal, el dissabte al matí de 10:00 a la 13:00 de la tarda, i un altre a la cruïlla del carrer Pau Casals amb el carrer Sant Joan, dissabte a la tarda de 17:00 a 20:00 del vespre, i diumenge al matí de 10:00 a 14:00.. Per signar el vot només cal dur el DNI. En cas que el temps no acompanyés es durien a terme les signatures a l'Ajuntament.
De fet, des del 7 de desembre del 2013 en el marc de la campanya "Signa un vot per la Independència" la Cala per la Independència ha recollit més de 300 vots des del punt de recollida de la Casa de la Vila.
L'objectiu d'aquesta recollida de signatures és tenir un aval per poder presentar-ho a les institucions nacionals i internacionals per tal de fer pressió perquè es pugui realitzar la consulta. "Amb aquesta campanya el que volem és poder fer pressió nacional i internacional en cas que ens trobem que no ens deixen fer la consulta, inhabiliten al president de la Generalitat o qualsevol cosa. Cal estar preparats. Esperem que no sigui necessari i es pugui realitzar la consulta democràticament", explica el Coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana a l'Ametlla de Mar, Vicenç Margalef.
Margalef també ha mostrat la seva satisfacció perquè finalment els grups polítics sobiranistes amb representació al Parlament  es posessin d'acord  en la pregunta per la consulta que tindrà lloc el 9 de novembre que recordem és Vol que Catalunya sigui un Estat? I en cas afirmatiu que sigui un Estat Independent?


respostes a "Recollida massiva de signatures de la campanya ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 6
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007