Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència, presenta en un acte ple d'emotivitat l'Assemblea Nacional Catalana

03 . Jun, 2013 a les 12:30 | 00:20:27
per gfigueres a La notícia del dia
2460 reproduccions
La presentació a la sala de la Societat, dissabte 1 de juny, va comptar amb invitades d'honor com Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Núria Feliu i la Montserrat Carulla.

La sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa va acollir dissabte, 1 de juny, la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una presentació organitzada des de la Cala per la Independència que compta amb una quarantena d'associats entre membres de ple dret i voluntaris. I és que Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Núria Feliu, Cantatriu Catalana, i la Montserrat Carulla van ser les invitades d'honor de la presentació. També hi participà el Coordinador de l'Assemblea a les Terres de l'Ebre, Ramon Bel.
Fragments de l'obra Trifulgues a la Catalana representats pel Grup escènic de la Societat  van acompanyar la presentació. L'acte es va cloure amb els pilars de la colla castellera de l'Ametlla de Mar Los Xics Caleros i el Cant de la Senyera.
Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, creu que la Independència serà una realitat: "anem per bon camí per poder tenir la consulta i la Independència. Primer hem d'aprovar la llei de consultes i després fer una pregunta clara que tingui per resposta sí o no. Si la consulta no és possible hi ha altres camins perquè el poble pugui expressar la seva voluntat; es poden fer eleccions plebiscitàries, una declaració d'independència, ja ho veurem. Però de moment nosaltres treballem per la consulta. La Catalunya Independent serà molt millor que la que tenim ara".
Núria Feliu i Montserrat Carulla van cantar i recitar poemes patriòtics que van emocionar el públic. Montserrat Carulla explicà la força de la poesia per remoure les consciències. "Remou consciències i arriba al cor. D'alguna manera el pensament i el sentiment es converteixen amb alguna cosa sublim. No es només la paraula és l'esperit", remarcava Carulla.
Per la seva part, Núria Feliu explicava que "els poemes i les cançons creen emocions. Només calia veure la gent dreta emocionada en aquesta presentació. Això és el que tenim i per això hem de sortir de l'armari d'una punyetera vegada".
Vicent Margalef Coordinador de la Cala per la Independència feia una valoració molt positiva de l'acte: "me'n vaig més que satisfet. Els poemes i les cançons amb la representació del Grup escènic de la SCER ha estat molt emotiu. L'únic que veig és que falta que la gent jove participi i que s'impliqui. És molt important la seva implicació perquè són el futur".
"Aquesta presentació ha estat una meravella. Un acte molt emotiu i així li he comentat a l'alcalde. Ha estat un acte ple d'emotivitat i d'independentistes que és el que necessitem en aquests moments", subratllava, per la seva part, Ramon Bel, Coordinador Territorial de l'Assemblea.
Les properes cites de l'ANC són el concert al Camp Nou el 29 de juny on hi participaran Lluís Llach i Elèctrica Dharma, i la cadena humana prevista per a l'11 de setembre.


respostes a "La Cala per la Independència, presenta en un a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 787,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007