Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar celebra la Diada de Nacional, enguany més reivindicativa que mai

12 . Set, 2012 a les 15:00 | 00:02:42
per gfigueres a Societat
2210 reproduccions
L'Ametlla de Mar, ahir, 11 de setembre va celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Un any més autoritats, pubilles grans i infantils de la Candelera 2012, entitats i tots els caleros que no es van voler perdre aquesta cita es van retrobar a la Plaça de Catalunya on es va retre l'homenatge a la senyera amb la tradicional ofrena floral. No va faltar el cant dels segadors i el cant a la senyera interpretats per la coral i la banda. També, es va comptar amb la col·laboració de la banda de cornetes i tambors que va acompanyar les autoritats i entitats de la Casa de la Vila a la Plaça.

Aquest any, Vicenç Margalef, President Local de l'Assemblea Nacional de Catalunya va ser l'encarregat d'hissar la senyera: "ha estat un honor hissar la senyera com a representant de l'Assemblea Nacional Catalana, en nom dels companys presents i els absents". Margalef, des de l'ANC va demanar, també, "unitat de la societat civil i la classe política en el camí cap a la independència".

Ahir va ser una jornada plena de simbolisme i reivindicació i així ho va expressar en el seu parlament l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí. "Aquest any la celebració de la Diada Nacional és més reivindicativa que mai. Cal esforç, unitat per lluitar per un país més pròsper, amb més justícia i més llibertat. Crec que aquest ha de ser el nostre objectiu per un estat que ha ser Catalunya", subratlla l'alcalde de l'Ametlla de Mar.

Molts caleros no es van voler perdre la manifestació històrica convocada per l'Assemblea Nacional de Catalunya, ahir a la tarda, a Barcelona. Una norantena van marxar amb autobús cap a la ciutat comtal per sumar-se al clam del poble català.


respostes a "L'Ametlla de Mar celebra la Diada de Nacional, ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007