Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Antoni Abad: "cal que tothom estigui tranquil ja que donar d'alta un habitatge és molt fàcil"

05 . Des, 2013 a les 12:53
per gfigueres a La notícia del dia
2971 reproduccions
El Director d'Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya, Antoni Abad, es va reunir amb tècnics municipals, i també amb representants d'immobiliàries al municipi per parlar sobre la normativa d'habitatges d'ús turístic.

El Director d'Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya, Antoni Abad, va visitar el passat divendres, 30 de novembre, l'Ametlla de Mar amb un objectiu, informar de la regulació de l'ús turístic d'habitatges als tècnics de les regidories de l'Ajuntament que gestionaran, en part, aquesta qüestió i també amb el sector de les immobiliàries.
A la Sala d'Actes de l'Ajuntament  Abad va explicar que una vegada consolidada aquesta nova regulació permetrà tenir un Registre de Turisme de Catalunya amb els habitatges d'ús turístic dels país. D'aquesta manera, segons el Director d'Ordenació Turística es podrà fer polítiques de promoció i qualitat d'un tipus d'allotjament  que aglutina pràcticament el 50% de l'oferta a Catalunya.
Es considerarà habitatges d'ús turístic tots aquells que per menys de 31 dies, dues vegades o més a l'any estiguin en règim de lloguer o sota qualsevol altra forma que impliqui contraprestació econòmica. Llavors a través de l'Ajuntament, els propietaris o gestors hauran de donar d'alta l'habitatge i l'Ajuntament ho comunicarà a Turisme de la Generalitat per tal d'actualitzar aquest registre d'habitatges d'àmbit català.
Abad va voler transmetre tranquil·litat a tothom davant aquesta normativa i va remarcar la col·laboració estreta amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. "Cal que tothom estigui tranquil ja que donar d'alta un habitatge és molt fàcil. A més, amb una estreta col·laboració amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar informarem a tothom", subratllà. El Director d'Ordenació Turística va remarcar, també,  que "el fet de donar d'alta un habitatge com a ús turístic no significa que també se li pugui donar un ús de lloguer permanent".


respostes a "Antoni Abad: "cal que tothom estigui tranquil j..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 746,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007