Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'exalcalde Andreu Martí crea una empresa immobiliària i constructora amb seu fiscal a l'Hospitalet de Llobregat, on resideix actualment

16 . Gen, 2017 a les 15:45
per drodriguez a La notícia del dia
2328 reproduccions
L'exalcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, va crear el passat novembre l'empresa immobiliària i constructora ACAM Capital 2017 S.L., només quatre mesos després de la seva sortida de la presó en llibertat provisional, mentre resta pendent del judici pels delictes per corrupció que se li imputen, en el marc de l'operació Tèrmyca que investiga un entramat de blanqueig entorn de contractacions amb la consultora Efial.

Segons informava dissabte aguaita.cat, la societat constituïda per Martí, juntament amb un soci valencià, va iniciar les operacions el passat 23 de novembre –així apareix al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del 20 de desembre– i té un capital inicial de 3.000 euros. La seu fiscal està en un pis d'alt standing a la carretera de Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat, ciutat on resideix actualment l'exalcalde calero.

L'objecte social defineix que l'empresa es dedica a la «compravenda, intermediació, arrendament, administració, explotació en qualsevol forma de finques rústiques i urbanes, i la realització de tota classe d'obres i construccions, tant públiques com privades», segons dades del Registre Mercantil de Barcelona. D'aquesta manera, Martí ha reemprés la seva activitat laboral, interrompuda arran de la seva detenció.

L'exalcalde convergent és un dels investigats en el cas que gira entorn dels contractes de la consultora Efial amb diversos ajuntaments, entre els quals el de l'Ametlla de Mar. S'investiguen delictes d'organització criminal, blanqueig de capitals, malversació de fons públics, prevaricació, suborn, tràfic d'influències, alteració de preus de concursos i subhastes públiques, frau a les administracions i infidelitat en la custòdia de documents.

El passat 7 de juliol, l'exalcalde va ser detingut en el marc de l'Operació Tèrmyca, i el jutge va ordenar el bloqueig de 2,3 milions d'euros d'un compte d'Andorra al seu nom, en el que es va detectar un ingrés de 800.000 euros procedent de dues societats panamenyes de la seva propietat. Va entrar en presó provisional fins al dia 20 del mateix mes, on va sortir després d'abonar 600.000 euros de fiança amb un aval solidari.


respostes a "L'exalcalde Andreu Martí crea una empresa immob..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007