Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mari Carme Martí: "l'Ametlla de Mar compta amb uns centres ampliats, d'alta qualitat i amb tots els serveis a punt per l'arribada dels alumnes"

13 . Set, 2013 a les 13:13
per gfigueres a La notícia del dia
2875 reproduccions
La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fa un repàs dels darrers detalls als centres educatius locals per començar curs.

A les portes de l'inici escolar el 12 de setembre a l'Escola Sant Jordi i a la Llar, i el 16, a l'Institut i a l'Escola de Capacitació Nàuticopesquera la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Mari Carme Martí, fa una valoració positiva dels darreres preparatius. I és que aquest inici de curs 2013-2014 és un dels més tranquils, tot i l'ombra de la Llei Wert. L'Ametlla de Mar, segons la regidora "compta amb uns centres ampliats, d'alta qualitat i amb tots els serveis a punt per l'arribada dels alumnes. Aquest any, a més , el menjador escolar començarà el mateix dia d'inici de curs. Per tant, preveiem un inici tranquil i amb total normalitat". I és que aquest curs a l'escola comença amb el menjador escolar que gestiona l'AMPA totalment actiu.  L'empresa d'oferir el servei serà una empresa de càtering de l'Ampolla.
Referent a la Llar d'Infants Xerinola la regidora d'Ensenyament ha remarcat un descens dels alumnes, en concret 17 menys que l'any passat, i per tant, preveu que comencin curs uns 77 alumnes. Però explica, que tot i això, cada any durant els curs es van incorporant nous alumnes ja que el centre té cura dels nens a partir dels 4 mesos. Mari Carme Martí també ha informat que s'augmentaran els 106 euros de la taxa de la llar de cara al gener, i els pares i mares passaran a pagar uns 116 euros mensuals.
Pel que a fa a l'Escola Sant Jordi la regidora ha esmentat el canvi de directora. "La Rosa Ma Montseny ha obtingut una plaça com inspectora al Departament d'Ensenyament i ha agafat el relleu natural la que era la Cap d'estudis, Fàtima Garcia", ha remarcat.
L'escola continuarà amb l'horari compactat formant part de les escoles pilot de Catalunya durant aquest curs i el proper, segons la regidora d'Ensenyament.
La regidora d'Ensenyament ha lloat un any més la feina de les AMPES, tant de l'escola com de l'Institut, en l'equipament de les famílies amb els llibres de curs i el treball de reciclatge que realitzen cada any.
A ambdós centres hi haurà una renovació important de la plantilla de professors que segons la regidora compten amb la seva total confiança per educar els nens i joves de la localitat.
Finalment, Mari Carme Martí ha fet esment al canvi de director de l'Escola Nàuticopesquera. I és que un nou director, professor des dels inicis a l'escola, agafa el relleu de Carlos Solà al capdavant del centre.


respostes a "Mari Carme Martí: "l'Ametlla de Mar compta amb ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 944,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 14
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007