Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Incendi a Marina Sant Jordi

10 . Nov, 2009 a les 14:15
2218 reproduccions
Aquest dimarts al mati, cap als volts de les 10.30, s'ha produït un incendi a la urbanització Marina Sant Jordi que s'ha pogut controlar a les 12.40 del migdia, segons ha informat el CECAT a la policia. Tot ha començat quan un camió que circulava per la N-340 a l'alçada d'aquesta urbanització ha punxat. En l'avaria, s'han després espurnes que en caure al matoll del llindar de la carretera han provocat un petit focus de foc que de seguida ha estat avivat pel vent. Ha estat un veí el que ha alertat a la policia local que, d'immediat, ha enviat una patrulla i ha activat mossos d'esquadra i bombers.

Molts efectius

Així, s'ha fet un gran desplegament d'efectius per la proximitat dels habitatges a l'epicentre del foc i per la possibilitat que es pogués estendre's ràpidament posant en perill la urbanització i els seus habitants. En total, han intervingut nou camions de bombers, dos hidroavions i un helicòpter.
Sortosament, i malgrat el vent, el foc en cap moment no ha assolit una gran intensitat i ha pogut controlar-se dues hores després del seu inici, havent de lamentar, únicament, la crema d'una gran quantitat de matoll.


respostes a "Incendi a Marina Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 8
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007