Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest diumenge clou la VIII Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla

27 . Abr, 2012 a les 11:50
per gfigueres a La notícia del dia
2090 reproduccions
Aquest cap de setmana clourà a l'Ametlla de Mar la VIII Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla i ho farà amb la representació de l'obra de Nicasi Camps, "El marit de la Marina és mariner", a càrrec del Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar.

Josep Tomàs Margalef, un dels directors del Grup Escènic de la SCER ens parla de l'obra, i ens diu que, "és una crítica social en clau d'humor sobre les actituds de la burgesia catalana en el període actual i fa referència a una sèrie de tabús i hipocresies que practiquen els que pertanyen a aquesta classe social, que fan el que no diuen i diuen el que no fan".

La representació tindrà lloc a la Sala de la Societat el dissabte a les 22.30h i el diumenge a les 18h.

El passat 31 de març es va donar començament  la Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla. La companyia encarregada d'obrir el certamen teatral d'aquest anys fou la Companyia de Teatre La Artesa de Falset que va  representar l'obra de Carlo Goldoni, "l'Hotelera".

El 14 de març va tenir lloc la segona de les representacions, a càrrec del Grup Teatral Planer de Santa Bàrbara, que portà a l'escenari l'obra, "Casats per amor... a la pasta" de l'autor, Lluís Coquard.

I el 21 d'abril el Grup de Teatre Els Ganxos de Traiguera va representar a l'escenari calero l'obra de Nicasi Camps, "Stop al matrimoni".

Segons Josep Tomàs Margalef, "hi ha una gent de teatre que ja està acostumada a la mostra. S'ha d'agrair la col·laboració i l'empenta de la regidora de Cultura i crec que aquesta mostra s'ha afiançat. Una mitjana de 60 persones per actuació, tractant-se de grups de teatre amateur que ningú coneix, crec que és una molt bona valoració".

La Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla és una activitat organitzada per la SCER de l'Ametlla de Mar i patrocinada per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, El Consell Comarcal del Baix Ebre i ASEMAR.


respostes a "Aquest diumenge clou la VIII Mostra de Teatre L..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007