Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La comissaria de districte dels Mossos d'Esquadra de l'Ametlla de Mar compleix un any de vida

30 . Nov, 2016 a les 14:20
per drodriguez a La notícia del dia
2706 reproduccions
Aquest mes de novembre ha complert un any de funcionament la comissaria de districte dels Mossos d'Esquadra de l'Ametlla de Mar, que depèn de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre, i que ha permès un desplegament d'agents de la Policia de la Generalitat en els municipis que comprèn, del nord de la comarca del Baix Ebre.

En els objectius assolits en aquest any de vida, «el primer que ha millorat sobretot és la proximitat» explica el sotsinspector Daniel Aleixendri, que creu que és «la columna vertebral del nostre cos». Entre els exemples que comenta, hi ha la denúncia de petits furts o les consultes a les dependències policials «que ara tenim i solucionem».

El potencial de la comissaria va més enllà la població censada a l'Ametlla, el Perelló, l'Ampolla i Camarles. Per una banda, els Mossos han d'afrontar l'augment de població en les èpoques turístiques, amb urbanitzacions de grans dimensions com les Tres Cales, i per l'altra l'extensió dels termes municipals.

Aquesta segona qüestió és un dels reptes que tenen en marxa. «Tenim un territori molt gran, molt disseminat» comenta Aleixendri, que assegura que «estem intentant enfortir el treball de recopilar informació de zones rústiques amb el teixit associatiu» i amb la col·laboració de les policies locals i dels guàrdies o vigilants municipals.

Per últim, pel que respecta als fets delictius, els sotsinspector afirma que cada cop van més a la baixa respecte a la gravetat segons el codi penal, i s'està parlant més de furts i petits robatoris. La gran majoria de les denúncies presentades, en aquesta comissaria, corresponen a l'estiu i a furts en vehicles, donada la proximitat amb l'AP-7.


respostes a "La comissaria de districte dels Mossos d'Esquad..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007