Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El CIP acull aquest estiu l'Exposició Multidisciplinar

24 . Jul, 2012 a les 09:26 | 00:01:34
per gfigueres a La notícia del dia
2253 reproduccions
Fins al dia 31 d'agost es pot visitar al Centre d'Interpretació de la Pesca l'exposició multidisciplinar, mostra habitual dels estius a l'Ametlla de Mar, l'embrió de la qual hem de trobar en les exposicions Calart o Expoart i més recentment les exposicions col·lectives de pintors.
A l'exposició hi podem trobar autors habituals com Jacqueline Nivel·le, que aquest any trenca amb els eu estil habitual i ens proposa treballs fets amb la tècnica del collage, també els treballs de Jordi Galván i la seva pintura social i amb missatge, els recons idíl·lics sobre tela de Jaume Martínez o una de les novetats, els colors freds i impactants de Rafael Ruiz. A més i pel que fa a d'altres disciplines artístiques, aquest any debuta la il·lustradora local Tamara Huete amb els treballs publicats en un llibre d'escuts heràldics, i les escultures en fusta de Blas Garcia. Una mostra, que segons Dani Boquera, tècnic de la Regidoria de Cultura, "en les exposicions anteriors, un percentatge molt ample de la gent que la visitava, ja sabia el que veuria, pintures sobra la façana marítima, de barques, marines, evidentment pintades amb tècniques diferents, però aquest any es produeix un trencament important i el que es pot veure, es un ventall molt variat. Jo crec que agradarà, tot i que sempre hi ha gustos diferents".
L'exposició, que l'any passat va tenir més de 4.000 visitants, a ampliat el seu horari de visita que serà de dilluns a diumenge, de 10 a 2 pel matí i de 5 a 9'30 per la tarda.


respostes a "El CIP acull aquest estiu l'Exposició Multidisc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007