Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

10 . Des, 2009 a les 11:28
2336 reproduccions
La regidoria de Joventut informa que aquest dissabte dia 12 de desembre hi ha "bus festiu", tots els interessats poden passar pel telecentre a apuntar-se i portar 10€ en concepte de transport i entrada a la discoteca. La sortida es a les 2:30 de la matinada

- L'àrea municipal d'esports comunica que diumenge 13 de desembre hi haurà la caminada popular marató tv3 a partir de les 09:30 h, per més informació contacta amb el poliesportiu.

- L'àrea municipal d'esports comunica que del 14 al 17 de desembre per la tarda es fan les jornades nadalenques al poliesportiu. Dilluns 14 – guarniment de l'arbre i tronc de Nadal de 17:15 a 18:15 h. i fins les 20 h Nadal a 2 raquetes. Dimarts 15 – Nadal a 2 portes de 17:15 a 20h. Dimecres 16 – Nadal a 2 cistelles de 17:15 a 20h. i dijous 17 a partir de les 18:30 h festival esportiu Nadal 2009 i sorteig cistella per la marató de tv3.

- El patronat municipal de turisme i la revista des dels quatre cantons organitzen el concurs d'aparadors i façanes de Nadal. inscripcions fins el divendres 18 de desembre a l'oficina de turisme de la planta baixa de l'ajuntament.

- L'associació casal d'avis informa a tots els participants del viatge de prenadal, que a partir del 9 i fins al 15 de desembre, es podrà pagar l'excursió a Caixa Penedès.

- La regidoria de Benestar Social comunica que els dies 21 i 22 de desembre, de 10h a 1h del matí, és repartiran al casal d'avis les cistelles de Nadal per a la gent gran. Recordem que cal estar empadronades al municipi i que han de complir els requisits establers per l'Imserso. ( tenir 65 anys, estar jubilats, vidues majors de 55 anys, pensionistes amb invalidesa, altres pensions i prejubilats que ja hagin complert els 60 anys.) En cas de no poder recollir personalment la cistella, la persona indicada, haurà de portar fotocòpia del DNI o de l'interessat.

- La regidoria de formació i treball de l'ajuntament de l'ametlla de mar informa que el proper dimarts 15 de desembre a les 15.30h es durà a terme al telecentre una xerrada sobre artrosis i artritis a càrrec del naturòpata JoséLluis Bohigas Pla.

- La regidoria de formació i treball de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar informa que el proper divendres dia 18 de desembre a les 3.30h de la tarda es durà a terme al telecentre una xerrada informativa sobre la universitat oberta de Catalunya (uoc): oferta formativa de la universitat, ateneu universitari, cursos d'hivern, màsters i postgraus.

- La regidoria de Benestar Social comunica a totes les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat superior o igual al 33% expedit per l'ICASS, que poden sol•litar la nova tarjeta d'acreditació de la discapacitat, que edita la generalitat de Catalunya. (amb la finalitat de poder acreditar de forma àgil i pràctica davant terceres persones el seu grau de discapacitat.) per fer la tramitació o per demanar més informació, us podeu adreçar al despatx de serveis socials, a la planta baixa de l'ajuntament, demanant cita prèvia al telèfon 977 45 60 08 de dilluns a divendres de 9h del matí a 2h de la tarda.

- Cal sol·licitar permís a les oficines municipals per cremar restes agrícoles. de dilluns a divendres de 9h 14h i els dijous també de 5h a 8h de la tarda.

- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals)

- Telèfon cap (centre d'assistència primària) 977 49 35 14 / 977 49 38 49

cap provisional al carrer d'hort d'albacar, a ribes altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

- Farmàcia de guàrdia fins al dia 11.12.09 A. Aytès a la Rambleta


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 814,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007