Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar i altres municipis de les Terres de l'Ebre denuncien la manca de pressupost pel tram de l'A-7 que passa pel Territori

04 . Oct, 2013 a les 13:54
per otomas a La notícia del dia
2109 reproduccions
L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, i els alcaldes afectats per la construcció de l'autovia A-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre han denunciat que la proposta de pressupostos general de l'Estat per a l'any 2014 no inclou cap partida per a la construcció de la infraestructura. Els alcaldes esperaven la incorporació d'una partida per redactar el projecte constructiu però no ha estat possible. Recordem que els alcaldes es van reunir el passat mes de juny a Madrid amb el director general de Carreteres a Madrid, Jorge Urrecho. En aquella trobada, el director es va comprometre a publicar l'estudi d'impacte ambiental de l'A-7 del Perelló-l'Ametlla-l'Hospitalet. Foment va publicar a l'estiu l'estudi, per aquest motiu, ara, els alcaldes esperaven un pas més en la tramitació del projecte, d'un cost global estimat entre 600 i 700 milions d'euros.
"Després de veure que no hi ha pressupost per aquest tram d'autovia crec que d'una banda hem de fer pinya tots els alcaldes de la zona, encara més, per demanar aquesta infraestructura. I si de cara l'any vinent no podem comptar amb un inici de les obres jo crec que hauríem de començar a parlar de bonificacions a l'AP-7", subratllà Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
De fet, els alcaldes han anunciat que tenen pendent una reunió amb el secretari general d'Infraestructures, Manuel Niño, per tractar sobre la bonificació dels peatges de l'AP-7.


respostes a "L'Ametlla de Mar i altres municipis de les Terr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007