Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes afectats per l'N-340 i el Departament d'Interior posen pressa a Foment perquè bonifiqui els camions que circulen per l'AP-7

26 . Oct, 2015 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1735 reproduccions
Els alcaldes dels municipis per on passa la carretera N-340 i el conseller d'Interior, Jordi Jané, han acordat aquest passat divendres en una nova reunió a Tortosa, demanar una trobada amb el ministeri de Foment per reclamar-li que posi data a la mesura anunciada de bonificar els camions que es desvien per l'autopista AP-7 i d'aquesta manera es redueixi la circulació de trànsit pesant per la nacional.

Jané ha exigit que el ministeri es reuneixi la setmana vinent amb la Generalitat, convocant la comissió bilateral que fa setmanes que segueix pendent, i que les bonificacions anunciades a la Cambra de Comerç de Tortosa per als vehicles industrials es donin amb urgència, sent obligatori el desviament des de l'N-340 cap a l'AP-7 de manera subvencionada, seguint el model gironí de l'N-2. El conseller ha titllat de vergonya que Foment encara no hagi pres les mesures necessàries per resoldre la situació. El conseller d'Interior també ha posat un toc d'alerta sobre l'anunci de construcció de rotondes al pas de la nacional per l'Ebre, tot apuntant que les obres, si no es prenen mesures complementàries com aquestes bonificacions, encara poden agreujar la situació del trànsit.

Per la seva part, els alcaldes insisteixen en la defensa dels punts de la moció acordada des d'un primer moment, que inclou l'alliberament de peatges per al territori, i celebren que finalment la Generalitat exigeixi la convocatòria d'una reunió amb Foment.

Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar: "Realment el què hem aconseguit és tornar a reactivar aquesta reunió entre l'Estat i la Generalitat que s'havia de fer i encara no s'ha fet. Ha fet afecte el moviment dels alcaldes en informar-nos, a la subdelegació del Govern a Tarragona, de les mesures definitives que proposen per l'alta sinistralitat de l'N-340."

D'altra banda, davant les consideracions dels alcaldes sobre la perillositat que poden comportar els cons que s'han instal·lat al tram nord de la carretera, Jané s'ha mostrat disposat a replantejar-se quins dies s'han de mantenir i fins i tot si s'han de continuar posant, tot i que ha remarcat que des que hi són no s'ha produït cap més accident mortal a la via.


respostes a "Els alcaldes afectats per l'N-340 i el Departam..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 698,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007