Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes d'Esquerra afectats per l'N-340 apel·len al subdelegat del govern espanyol per accelerar que Foment ofereixi una solució

13 . Oct, 2015 a les 13:08
per drodriguez a La notícia del dia
1924 reproduccions
Divendres a la tarda els alcaldes republicans de l'Ametlla de Mar, el Perelló, l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar, van constituir un grup d'alcaldes de l'N-340, al qual han ofert sumar-se també als de Camarles i l'Ampolla, davant  la passivitat i manca de solucions del govern espanyol per acabar amb la sinistralitat d'aquesta carretera.

La primera acció ha estat demanar una reunió urgent amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra. La petició és que faci de mitjancer amb el ministeri. "Necessitem la intermediació i la interlocució directa amb el principals responsables d'aquestes àrees", ha defensat Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar i portaveu de tots els alcaldes d'Esquerra dels municipis afectats per l'N-340: "Hem decidit constituir-nos com un grup de treball per demanar directament al subdelegat del Govern a Tarragona, una reunió urgent per donar-nos entrada a Foment, perquè ha passat un mes dels accidents greus que hi va haver i no podem esperar més. Ens hem de moure".

Les peticions que es volen traslladar a Madrid es cenyeixen a la moció consensuada també amb Tortosa, que reclama bonificacions i desviament obligatori dels camions per l'AP-7 i transport intern gratuït a l'autopista mentre no es construeix el tram pendent de l'autovia A-7.

Com han detallat els alcaldes d'Esquerra, la primera i més urgent de les peticions és el desviament del trànsit pesat bonificat cap a l'AP-7 i la gratuïtat del trànsit intern. Aquesta ha de ser una mesura provisional que derivi en la gratuïtat plena de l'autopista mentre es construeix l'autovia A-7. Com ha remarcat Gaseni, el territori ha de comptar a curt termini amb una via ràpida i segura com gaudeixen la resta de ciutadans del país.


respostes a "Els alcaldes d'Esquerra afectats per l'N-340 ap..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007