Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Satisfacció entre els alcaldes de l'Ametlla, El Perelló, l'Ampolla, Camarles i l'Aldea per la reunió amb la Subdelegació sobre la continuïtat de la A-7

27 . Abr, 2012 a les 11:42
per gfigueres a La notícia del dia
2203 reproduccions
Els alcaldes de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, del Perelló, Ferran Cid; de l'Ampolla, Francesc Arasa; de Camarles, Joan Curto i de l'Aldea, Daniel Andreu  es van reunir aquest dijous a la seu de la Subdelegació del Govern a Tarragona amb el Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra.
La reunió fou a petició dels Alcaldes que van demanar que les inversions i les obres que donin continuïtat a l'autovia A-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre no s'endarrereixin, donada la necessitat del territori, coneixent que fa pocs mesos que s'ha posat en marxa el darrer tram que quedava per obrir al trànsit i que arriba al límit territorial entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar.
Els alcaldes van proposar que almenys el tram entre l'Hospitalet i el Perelló, que transcorre en la seva gran majoria pel terme municipal de l'Ametlla de Mar, sigui prioritari i es pugui posar en marxa al llarg del 2013. El tram entre l'actual final de la A-7 i el Perelló té uns 14 quilòmetres de longitud.
El Subdelegat del Govern els va informar que en aquests moments la futura autovia es troba en fase d'estudi medi ambiental i que farà arribar les seves propostes al Ministeri de Foment
Segon l'Alcalde Andreu Martí, el Subdelegat es va oferir per a fer de nexe amb el Govern d'Espanya i gestionar una propera reunió amb els responsables del Ministeri de Foment.  Segons Andreu Martí, "el subdelegat a demostrat sensibilitat amb les nostres propostes i que està d'acord amb nosaltres i ha assumit el compromís per fer possible una reunió a Madrid amb els responsables de Foment a Madrid i defensar aquestes propostes".
Els alcaldes van demanar al Subdelegat fer un calendari d'actuacions el més aviat possible per conèixer els terminis de tramitació i execució de les obres, i la gratuïtat dels peatges fins que l'autovia no sigui una realitat.


respostes a "Satisfacció entre els alcaldes de l'Ametlla, El..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 153
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007