Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Taller de Nanos amb una Vintena de participants començarà la setmana que ve

25 . Oct, 2013 a les 14:21
per gfigueres a La notícia del dia
2924 reproduccions
S'han previst dos grups de treball que es distribuiran els dimarts i els dijous de 6 a 8 de la tarda al Centre d'Interpretació de la Pesca.
Dimarts dia 29 d'octubre començarà l'edició d'aquest any del Taller de Nanos, una activitat organitzada per la Regidoria de Formació i Treball inclosa dintre de les propostes formatives que cada tardor s'impulsen des del Telecentre.
Aquest serà el tercer any i les previsions apunten a la organització de dos grups de treball per encabir-hi una vintena de participants, que es distribuiran els dimarts i els dijous de 6 a 8 del vespre. Segons Viqui Martí, tècnica de la Regidoria de Formació Treball, "recordo el primer any que per novetat ens va tocar fer cinc grups, ja que tots sabem el que suposa aquí al poble el cap de nano i el fet de poder-ho fer conjuntament entre pares i fills. Clar, ara molta gent ja el te fet, però sempre hi ha nens i nenes que en aquell moment eren petits i ara ja el poden fer. Llavors tant l'any passat com aquest estem fen dos grups que ens permeten fer front a la demanda".
El taller de nanos instaurat fa dos anys ha suposat una recuperació d'aquesta tradició tant habitual a la nostra Festa Major de la Candelera i ha incentivat l'interès dels xiquets i xiquetes per poder participar en les cercaviles, tant amb els caps confeccionats per ells, com amb els de l'Ajuntament.
El taller s'ha ubicat al Centre d'Interpretació de la Pesca,  s'allargarà  durant l'hivern per tenir-lo confeccionat i enllestit abans de la Candelera i suposa l'oportunitat de compartir l'experiència entre pares i fills.


respostes a "El Taller de Nanos amb una Vintena de particip..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007